söndag 16 november 2014

I'm back :)

Nu har drygt två och ett halv år passerat sedan mitt senaste inlägg och jag har faktiskt börjat sakna detta forum. Instagram och Facebook i all ära men detta blir mer som en öppen dagbok. Jag har kommit på mig själv med att gå in på bloggen för att kolla lite inlägg, foton, recept med mera.

Två och ett halvt år utan "dagbok" är alldeles för länge men nog brukar man väl säga "Bättre sent än aldrig" så nu kör vi :)

Under mitt uppehåll har jag förstås blivit både äldre och klokare men det har hänt många stora saker också. Jag har till exempel bytt jobb, efter 17 år i Primärvården jobbar jag nu mer som skolsköterska. Ett jobb som är fantastiskt spännande och variationsrikt om än väldigt krävande.

Familjen har byggt ett sommarhus och det var då jag upptäckte att jag är händigare än jag trodde. Nu kan jag hantera både skruvdragare, vattenpass, sätta panel, innerväggar, måla, lägga golv....

Astrid har blivit tonåring och Fabian blir det om fyra månader, de är precis så goa som tonåringar är och tycker att morsan är världens bästa men också världens mest pinsamma morsa ibland. 😉

Min käre make står kvar vid min sida och är precis lika go som alltid 💗

Nu ska jag svida om till träningskläder, maken och jag ska fightas lite på tennisbanan, ett härligt avslut på en fantastisk helg!

På återseende!

2 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Tjena tjejen.
Välkommen tillbaka efter detta långa pauser.

Nu kör vi igen.

Kram Kram

Västmanländskan sa...

:-)