torsdag 29 december 2011

Ännu en ledig dag!

Måste säga att det är helt okej att jobba varannan dag :) Idag har både jag och David varit lediga vilket har varit himla mysigt!

Jag började dagen med en timme tennis med mina tennisväninnor. När jag kom hem åt vi brunch (=sista julmaten) i lugn och ro. Klockan ett mötte vi familjen T inne i staden för en timmes bowling. Jag har aldrig varit något vidare på bowling, David säger att jag kör tennis svingen även där och då förstår ni kanske hur det går. Idag började jag med att få 0 poäng första två omgångarna och sen plötsligt släppte det och gick himla bra:)

Gustaf som är sex år gammal fastnade med tummen i klotet flera gånger. Det var nästan så att han åkte med klotet :) Hade inte varit kul att behöva åka till akuten på grund av att man fastnat med handen i ett bowlingklot!

Nu har vi precis ätit middag, de andra spelar spel och jag försöker koppla av för att bli av med min huvudvärk. Ikväll ska vi spela Bingolotto. Har inte gjort det på flera år men tänkte att det kan vara kul för BARNEN :)

Håll tummarna, hade varit kul att vinna ...

Ha en fortsatt skön kväll!!!
- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Katarina sa...

Gott Nytt 2012!

Hoppas det blir ett finfint år för dig och din familj.

mammaxtre sa...

God fortsättning Åsa. Hoppas allt är bra.

ÅSA sa...

Katarina! Detsamma önskar jag dej!

Mammaxtre, same to you :)