söndag 9 oktober 2011

Bloggen kommer i viloläge...

...ganska så ofta nu!!!


De sista veckorna har varit grymt hektiska med ombyggnationen här hemma. Nu är både målning och ombyggnad avklarat men det är nu David och jag har fått fullt upp. Visst är det kul att åka och leta nya möbler som sedan ska monteras och installeras...Men man behöver lite slö-tid också!

Igår röjde vi först som galningar här hemma, städade ur sovrummen där uppe som inte städats sedan vi påbörjade renoveringsarbetet. Isch och fy.... Sen blev det en sväng till IKEA och på väg hem från IKEA upptäckte vi en ny möbelaffär  Blooms som vi passade på och ta oss en titt i... En ganska liten men mysig möbleaffär som hade lite udda saker.

Vi har letat ganska så länge efter ett nytt soffbord och både jag och David har haft en bild av hur soffbordet ska se ut men det har varit svårt att hitta...Vad tror ni vi sprang på igår??? Japp, precis ett sådans soffbord. Det är beställt och levereras till helgen, ska se om ni kan få en liten bild...

Vad tycks???

Igår kväll blev vi bortbjudna till familjen F som tyckte att vi behövde få komma hemifrån en stund. God mat, gott sällskap och många glada skratt!

Idag har vi åter fixat och donat och även hunnit spela tennis. Sitter just nu och väntar på att pizzan ska anlända :)

Visst ska ni få se lite bilder när allt är klart och det kommer ta tid, men...den som väntar på nått gott...


3 kommentarer:

Marie sa...

Snyggt bord!!

Anonym sa...

Riktigt snyggt bord. Jag är också på jakt men har så svårt att hitta nåt som passar. Det där såg super ut. Ska bli kul att se bilder sen hur det ser ut på plats. Ska nog kika in på deras sida!!! Ha det så gott och slit inte ihjäl er =)

ÅSA sa...

Marie, tackar tackar, håller med :)

Nattsyrran, japp, det där passar in med övriga möbler ...och så glänser det så fint ...