tisdag 2 augusti 2011

HALVLEK!

Oj vad tiden går fort när man har roligt!

Nu har jag snart haft halva min semester...men det innebär ju att jag har nästan tre veckors ledighet kvar, underbart!

Sista veckan har bjudit på både sol och regn. När det har regnat har vi avverkat Kristianstad och en av dagarna var vi tjejer i Köpenhamn, brukar ju åka på en shoppingresa varje sommar :)

Igår kom solen åter fram och vi låg som packade sillar på stranden. Temperaturen i vattnet var hela 22 grader vilket är ganska så mycket för att vara Östersjön. En heldag på stranden, sen åkte vi hem och vilade våra solbrända kroppar ett par timmar innan vi tog mina föräldrar med ut på en båtutflykt. Vi begav oss till grannviken där vi grillade hamburgare och njöt av solnedgången i den kritvita sandstranden. Det är sådana dagar man minns sen när höstrusket kommer!

Även idag bjuds det på strålande sol från en klarblå himmel och jag väntar på att övriga familjen ska vakna till liv så vi kan käka frukost och cykla ner till stranden. David och Fabian ska dyka vid ett gammalt vrak idag, får se om det finns något kvar att titta på :)

Ikväll ska vi på middag med familjen T och imorgon kommer familjen F på besök, de har hyst in sig två nätter på pensionatet i byn. Som ni förstår är det full rulle och det är väl så det ska vara när man är på semester...varvat med avkoppling i min kära solstol på stranden!

Hoppas att ni andra också myser och mår bra i sommar Sverige!

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Jag håller med dig att det är dagar av detta slag som vi skall se tillbaka på i höstrusket :-)

Ha det fortsatt fint

Anonym sa...

Jag vaknade upp i morse och känner mig plötsligt mätt på sommaren. Kan det verkligen vara möjligt... jag som hatar kyla, regn och rusk men faktum är att så är det verkligen ännu när jag varit vaken några timmar. Knasigt värre. Solsting kanske???? Ha det gott och kram