onsdag 10 augusti 2011

Då ska vi se...

...om det går att blogga från en iphone!!!

Ja, jag ska i alla fall försöka men några finesser lär det inte bli :)

Nu har det gått tre dagar sedan jag fyllde Fyrtio! Ingen större skillnad om ni frågar mej...frågar ni Fabian så tycker han att jag har blivit lite rynkig, hrm...fast det väljer jag att inte lyssna på :)

Födelsedagen blev kanon, champagne till frukost och så fick jag en iphone 4, en mer avancerad pulsklocka med gps i (gamla tanter som jag kan ju annars springa
vilse), finfina skydd till telefonen av barnen.

På eftermiddagen var hela familjen samlad och då bjöd David på två goda tårtor. Då fick jag present av mina föräldrar och syster med familj. Ett jätte fint silverarmband från Tiffanys New York, slår Eva Attling med hästlängder :) dessutom fick jag en jätte fin blender av mina föräldrar.

På kvällen hade vi kräftskiva och framåt småtimmarna spelade vi Sverigespelet. Måste ju få min syster med familj varma i kläderna nu när de har flyttat hem från USA ! Vem som vann??? ...men det är väl inte så viktigt :o

Ja, så såg födelsedagen ut...idag fick jag ännu en present från familjen L, en super fin kudde som jag just nu lutar mej mot!

Pust, detta var jobbigt för pekfingret... Nu laddar vi för festival som börjar imorgon och pågår i dagarna tre. Om en vecka bär det av till Götet där vi ska börja förberede för ombyggnation...2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vilken härlig födelsedag!

Jag är nyfiken på armbandet :-)

Nej, en sådan golftävling vill man kanske inte vinna varje år. Jösses så trött jag varit idag :-)

Ha det gott

Cari sa...

Grattis - du fick alltså en iPhone i födelsedagspresent. Det var en bra present för dig som bloggare.