måndag 20 juni 2011

KAOS PÅ JOBBET...

...OCH KAOS PÅ BÖRSEN!


Japp, på jobbet är det rörigt, fattas folk vilket gör att det inte finns några marginaler och är svårt att få ihop pusslet. Jag är så otroligt glad över att jag snart ska ha lite semester och ladda mina batteri.

Att börsen har gått ner nästan 10% på en månad gör inte saken bättre. Hela året har varit deppigt på börsen, varje dag hoppas jag att det ska vara lite positivt resultat men icke. Ena dagen beror den stora dippen på Greklands urusla ekonomi, nästa dag beror det på siffror från USA som visat sig vara sämre än väntat....Annat var det förr då det gick upp och ner med måtta, inga sådana jätte ras som det är nuförtiden!

Allt är ju inte negativt...på torsdag bär det av ner till Blekinge där jag och barnen ska stanna en vecka, David över helgen. Det roligaste med att åka dit är att söstra min med familj har kommit hem från USA, för att stanna...åtminstone några år :)

Dags att laga middag...som maken för övrigt inte hinner hem till eftersom han har mycket att göra på jobbet...Visst är jag positiv idag?!? Men, men...för att upplevas som positiv måste man ibland också vara lite negativ, hängde ni med :) 

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Jag hängde med :-)

ÅSA sa...

Va bra då! Undrar hur det är med de andra :O