torsdag 7 april 2011

KORS I TAKET...

JAG HAR VÄL ALDRIG HAFT SÅ LÅNGT BLOGGUPPEHÅLL TIDIGARE!

Jag får skylla på tidsbrist, det är så många bollar i luften just nu! Mycket att göra på jobbet, mycket körningar åt barnen och sist men inte minst...Vi ska äntligen bygga om! Tanken var från början att vi även skulle bygga ut men vi fick dåndimpen när vi fick kostnadsförslag från olika byggfirmor.

En miljon ville de ha för en tillbyggnad på ca. 30 kvm samt bygga igen där vi har öppet upp i huset, rör sig om ca 12 kvm. Helt sinnessjukt. Grannen gjorde en liknande utbyggnad för ett år sedan och fick betala 500.000. Snacka om att det är hantverkarna som vinner på rotavdraget!

Hur som haver så har vi tänkt om och kommer nu göra en hel del förändringar till det bättre här hemma, inklusive att bygga igen det där hålet i taket, sätta in öppenspis och måla om de flesta utrymmena. Ska även byta ut några fönster till helglas så det blir mycket ljusare i vardagsrummet. Kanske inte så lätt att hänga med men jag kan hålla er uppdaterade på bloggen när det drar igång. I slutet av maj eller början av juni är det sagt, så himla spännande. Men också stressande för vi måste packa ihop stora delar av vårt bohag, pust, blir trött bara jag tänker på det!

Slutligen har jag även kommit över min härliga kaffemaskin som gick sönder. Jag har uppdaterat mej till en som är stråt vassare...Kolla här;

Den absolut största nyheten är väl ändå att söstra min med familj ska flytta hem till sommaren. Det har varit helt underbart att få hänga med på deras äventyr och hälsat på dem först i Portugal och sedan USA. Men nu räcker det, nu ser jag fram emot att ha dem på lite närmre avstånd! Välkomna hem!!!

Nu ska jag strax iväg på ett arbetsekg, får hoppas att det ser bra ut!

Må så gott kära vänner!!!

3 kommentarer:

anna of sweden sa...

Tack tack! :)

Snor och Glamour sa...

Men gud vilken snygg kaffemaskin du köpt!
Jag har en likadan! ;) Hi hi!
Den är jättebra!
Ha en go dag i solen!
Kram Ann-Louise

ÅSA sa...

Anna :)

Ann-Louise, ja, den gör himla gott kaffe, slurp! Dagens höjdpunkt!