lördag 12 mars 2011

Från åskådarbänken...

Idag spelade Fabian handbollsturnering med skolan, egentligen var det treorna som skulle spela men ett flertal kunde inte så Fabian fick hänga på.

Jag och Astrid anslöt till andra matchen. Första tio minuterna spelade tjejerna och nästa tio minuter spelade killarna vilket var ett bra upplägg.

Det konstiga var att när tjejerna i motståndarlaget spelade så stod en kille i mål. David var framme och påpekade detta och domaren likaså. Nix, det var ingen kille, det var en tjej...

Det fanns ingen likhet med en tjej, hon  hade blå-gula fotbollskläder på sig, klippt i killfrisyr och gjorde fler armhävningar än killarna MEN hon hade ett flicknamn. Man har ju hört talas om att vissa ganska så tidigt upptäcker att de har fötts i fel kropp och nog måste det väl vara så här...

Sen var det en av killarna som sprang efter och stoppade en av killarna i vårt lag med en kram bakifrån. Han skulle väl stoppa vår spelare men liknade mest en trädkramare. Detta hände dessutom fyra eller fem gånger under den korta matchen och mot samma spelare. Hrm...antingen var han väldigt kontaktsökande eller också föll vår spelare honom i smaken :)

Efter handbollen blev det en långpromenad med Catarina och nu vankas lördagsmys med god middag och sen melodifestivalen!

En riktigt skön lördag på er!!!

Inga kommentarer: