onsdag 6 oktober 2010

Vilken seger!

Ja, här talar vi inte om vilken seger som helst...Jag har besegrat min tandläkarskräck och varit hos tandläkaren idag. Hittar på alla möjliga saker för att slippa gå dit men idag lyckades jag ta mej hela vägen till tandläkarstolen!

Jag har tack och lov en tandläkare som förstår att jag inte är så glad över att vara hos henne så hon talar extra långsamt och berättar noga vad hon ska göra hela tiden. Mina tänder såg fina ut (jiiihaaaa) men hon föreslog att vi ska fylla i en grop i en av mina tänder för att förebygga så det inte blir karies fram över!

Jag var sååå glad när jag var klar och fick en ny tid i mitten av november. Inte nog med det, dessutom var det någon slags tandvårdsförsäkring som gjorde så att jag hade 300;- avdrag på räkningen. Nu är den stora frågan, vad ska jag göra för de pengarna???

11 kommentarer:

Mina dagar sa...

Åh, så bra av dig att gå dit!!
Jag gillar inte heller det:(
Jamen du MÅSTE köpa nått riktigt onödigt till dig själv;);)
Kram Eva

Hoffmans Design sa...

jag brukar alltid säga till min man att jag har tjänat så och så mycket. Då undrar han hur man kan tjäna på det? Jag tycker det e kul när det finns kvar lite mer i plåntan.
Kramiz

anna of sweden sa...

Härligt! Grattis!

Caroline sa...

Harligt! har ocksa tandlakarskrack.....iiih! inte alls roligt! Jag hurrar for dig...nu ska jag bara ta mod till mig o bestalla tid....

Marie sa...

Jag har också haft tandläkarskräck.
Det är sååå jobbigt, men jag har numer en tandläkare som jag är så förtjust i.
Va duktiga vi är:-)
Go'kväll

Nattsyrran sa...

Köp dig nåt snyggt så klart!! Och grattis till ett lyckat tandläkarbesök. Verkar vara många som ränner där just nu...
Kram

mammaxtre sa...

Unna dig färska blommor kan du exempelvis göra :-)

Å andra sidan är 300 kronor ett par Converse i Amerikat. Och dit ska du ju :-)

Kram till dig.

Katarina sa...

Åh, vad jag är imponerad. Jag skulle också behöva gå till tandläkaren men jag har också svår tandläkarskräck och har därför svårt att få tummen ur och beställa tid. :-(

Men du var ju duktig så jag tycker du ska köpa dig något du verkligen vill ha. Även om det skulle kosta mer än de 300 kronor du fick över. :-)

Jessica sa...

Hej.. =D vad duktigt.. jag hatar tandläkare... eller jag inte just dom men att ha dom i munnen =D.
Jätte läsligt ju.
Härlig blogg, hit kommer jag flera ggr. Ha det bra.
Jess

Isfrun sa...

Bra jobbat! Gillar inte heller tandläkarn men sist jag var där för att laga ett hål så fick jag först en liten slurk lugnande sedan fick jag lustgas och jisses så bra det var. Kände verkligen ingenting så nu är jag inte alls orolig att gå dit mer eftersom jag vet att jag kan få lustgas.

Kram Heleena

ÅSA sa...

TACK ALLA!!!! Tänk att det är så många av er som oxå har tandläkarskräck :O Det blev liljor till vardagsrummet, rosor till hallen och nya Höganäs mattallrikar och assietter...Ja, det kostadet ju liiiite mer än 300 :)