söndag 3 oktober 2010

IFK GÖTEBORG VS MAIF

Idag var Mjällby på besök för att spela fotboll på Ullevi! Hela familjen hade bänkat sig på familjeläktaren för att följa matchen. Killarna i familjen hejade på IFK Göteborg och tjejerna hejade på Mjällby! Mjällbys hemma arena är Strandvallen som är belägen där vi håller hus på somrarna...om ni inte fick ihop ekvationen alltså...borde ju heja på MFF med tanke på att de representerar min födelsestad...Men, men...


Det som var kul var att jag och Astrid var ganska ensamma om att heja på Mjällby på den sektionen där vi satt. När andra buade, klappade jag händer, när de andra tjoade var jag tyst...

Tog med den lilla kameran, där av den dåliga kvaliteten. Här tågar grabbarna in på planen...

 Lite välkomstsång och sen kunde matchen börja..


I
Änglarna var i toppform denna söndag, trummorna ljöd och folket likaså...

Brevid mej så satt en kille i 20 års åldern som hade en mindre kille i sitt sällskap. Han satt och berättade en massa för den lille killen och jag kunde inte låta bli att lyssna...Snappade upp lite smått och gott...

"Mjällby kommer från Sölvesborg, där bor inte alls många människor och det är långt ifrån Göteborg. Det är därför det inte är så många supportrar från dem här..."

" Det ser ut som om Mattias Asper (målvakten) har pjamas på sig!!!"

"Åh den killen i IFK Göteborg är inte bra, fast det är klart, han är ny i laget. Man får tänka att det är hans första dag på arbetet...!"

...och jag kunde inte annat än le :)

0-0 blev resultatet och det var kanske inte den bästa matchen. Men kul ändå att få se mitt kära Mjällby spela här hemma.

Nu är vi hemma igen, 500:- fattigare, ja, det kostar så mycket för en familj att gå på fotboll och propp mätta efter att ha ätit pizza!

Soffan kallar!!!

4 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Vad kul med match. Men vi har det lite jobbigt här hemma när vi hamnar på IFK och GAIS matcher. Då går det hett till i diskussionervilket lag som skall vinna.
Kramiz

Marie sa...

Härlig blogg du har, kommer gärna tillbaka.
Ha en bra dag

anna of sweden sa...

Nej men. Hejar inte hela familjen på MAIF? Vilka svikare! ;)

ÅSA sa...

Antonija, whops...lite knivigt må jag säga :)

Marie, tackar tackar och detsamma!

Anna, tror att Fabian hade ändrat sig om MAIF vunnit :)