fredag 20 augusti 2010

REDO FÖR VARDAGEN IGEN...

I onsdags åkte hela familjen till Barnens Gård utanför Karlskrona. Några vattenattraktioner, lekpark och djurgård där barnen fick klappa djuren. Det var utlovat regn men vi fick sol med några små moln då och då, en riktig pangdag och alla utom chauffören somnade sött i bilen på väg hem.

Igår var det dags att åka tillbaka till Götet. Vi packade ihop vår lilla sommarstuga, även om den är liten så tar det sin tid...Vi skulle dessutom ta båten med hem vilket innebar att 80km/h var max tillåtna hastighet. Snacka om att man har tid att sitta och fundera på saker...Vi rullade in på uppfarten vid 22.45 och både barnen och jag hoppade bums i säng.

Idag har det varit en fixardag, tvättat, packat in alla saker där de ska vara...Vädret har varit ok men just nu ösregnar det...David står på altanen och grillar under ett parasoll. Dagens mysmåltid består av fiskspett innehållande lax, scampi och havskatt...Till detta serveras ris och romsås och sallad. Glömde ju att vi mumsade på löjromstoast till förrätt :) På måndag börjar det sunda livet igen....Två dagar kvar!

På måndag blir det tillbaks till våra rutiner, filmjölk med müsli till frukost, en macka till lunch och sen någon god med hälsosam middag och vatten till det...Ska ju jobba oxå, känns ganska okej nu efter en lång och härlig ledighet!

Imorgon blir det en dag på havet om vädrets makter tillåter, annars Liseberg...

Tjingtjineling!!!

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vad härligt att du känner dig redo för vardagen. Hoppas att jag också ska göra det snart....

Lisebreg måste vara perfekt att besöka vid sämre väder. Förhoppningsvis slipper man alla dessa tråkiga köer då.

Oavsett vad helgen bjuder dig på hoppas jag att den ska bli bra.

Ha det bäst!

ÅSA sa...

mammaxtre...nu närmar det sig, är du redo???