fredag 27 augusti 2010

FREDAG!!!

Så är första arbetsveckan avklarad, lovely! De där fem välförtjänta semesterveckorna är nu ett minne blott...Har kastats rakt in i verkligheten, massor av nya remisser på patienter som behöver besök, fler remisser än lediga tider i min tidbok, pust! Får försöka fokusera på en sak i taget...

Hur som helst så har jag hela huset fullt av barn idag, Fabian har en kompis med hem och Astrid har haft en av sina nya klasskamrater här. För att fira att jag klarat av första arbetsveckan och de sin första skolvecka åkte vi till Triumfglass och köpte var sin bamseglass...Slurp! Fick bli min lunch idag :)

När David kommer hem blir det en långpromenad och sen lite tapas...tills dess en stund på spikmattan!

En skön fredag på er!!!

4 kommentarer:

Nattsyrran sa...

Jag har en spikmatta men är verkligen dålig på att använda den.... Tycker visserligen att den triggerpunkt-behandling jag får nu varje vecka räcker för fy f-n vad det känns!! Tur hon inte står så nära för då du..... =)
Jag börjar jobba på onsdag och det känns helt ok. Ha en skön helg!!
Kram

mammaxtre sa...

Vi följer varandra lite du och jag.

Jag låg på spikmattan igårkväll, underbart. Idag har jag arbetat en full vecka efter fem veckors semester. Idag lyxade jag till med chips, inte glass som du :-)

Trevlig helg, det hoppas jag att vi båda får:-)

Katarina sa...

Förlåt att jag inte kommenterat så mycket på sistone, men jag läser varje dag. Och tittar på de vackra bilderna.

Hoppas du har en skön helg.

ÅSA sa...

Nattsyrran...usch låter ont med triggerpunkt behandling...Spikmattan är nog lite snällare, somnar gärna på den :) Fortsatt skönhelg!

mammaxtre...fniss...rensar du också idag och bakar bullar? Har kanske hittat en bloggande tvilling :)

Katarina...man behöver ju faktiskt inte kommentera...mitt bloggande har varit lite fantasilöst på sistone, har haft fullt upp med annat! Trevlig helg