måndag 12 juli 2010

VÄSTKUSTEN eller OSTKUSTEN???


Jag har ju tillbringat alla mina barndomens somrar i Blekinge på Ostkusten. Har idag ett litet, litet eget hus i Blekinge som vi åker till på semestern. Gillar de fina sandstränderna som är fria från sten och tång. Vattentemperaturen svänger lika snabbt som humöret kan göra...och när temperaturen är som bäst börjar algerna att blomma...När man står på land och blickar ut över havet ser man hela vägen till horisonten, maffigt!


Sedan jag flyttade till Göteborg för snart 13 år sedan har jag lärt mej att uppskatta klippor och salta bad. Även om jag föredrar sandstrand så är det helt okej att hoppa i från en klippa också. Måste dock säga att jag tycker att det är högst obekvämt att ligga på en hård klippa...men det tycker inte göteborgarna...Likaså har jag svårt för de där förbaskade brännmaneterna som invaderar havet, usch och fy för dem. När man står på land och blickar ut över havet så ser man den ena ön efter den andra, fattar inte att det kan finnas så mycket öar...Men det är också väldigt maffigt med övärlden framför sina fötter...

Mitt hjärta klappar för Ostkusten, men Västkusten är inte så dum den heller :)

5 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt det ser ut.Härlig bild med fötterna.Dom andra bilderna var underbara.Var skönt och härlig det låter.Ha en fin kväll kram Rita ♥

Hoffmans Design sa...

Vilka härliga bilder. Jag tycker som du om bränn maneter dom är äcklig. väskusten är fin på sitt sätt och ostkusten på sitt sätt. Jag gillar den sidan också har varit en del där mä. Okej med värme men måste allt komma samma dag.
Kram Antonija

Hoffmans Design sa...

Glömde en sak vilken fin blogg du har nu. Roligt med nytt. Jag har lyckats få in en bättre bild på mej.( Hoppas jag).

Ensamma mamman sa...

O vilka härliga bilder!

ÅSA sa...

Rita, tack! Hoppas att du oxå har det gott i sommarvärmen, svårt att ha annat :)

Antonija, ni njuter väl oxå i fulla drag. Men har ni brännisar nere hos er???...tack förresten, ska fixa till den lite på semestern!

Ensamma mamman, tack! Det är så himla vackert ute nu!!!