torsdag 22 juli 2010

VAD HAR HÄNT MED KLIMATET?!?

Först en riktig Vargavinter...

Nu en riktig Sommar!!!

Helt otroligt, jag njuter i fulla drag och tror att varje dag är sista soldagen men se så fel jag har.

Varje morgon när jag drar upp rullgardinen så lyser solen från en relativt klarblå himmel.

Idag har vi varit på Östersjöfestivalen i Karlshamn och shoppat lite. Sen skyndade vi hem eftersom termometern stod på 30 grader...Ner till stranden och i plurret!

Imorgon fyller David år så då blir det kalas på kvällen. Håller just på och förbereder morgondagens mat... Får ju vara mat som passar i värmen...vinet får strax läggas på kylning!

Hoppas verkligen att vädret är lika fint i hela vårt avlånga land!!!

4 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Ja håller med dej man kan inte tro att vädret skall bli lika bra imorgon. Idag när man vaknade så var det spö regn hade bestämt att åka till Norvalla marknad. Men spolade det. Så det blev Gårda Brygga kl 12.00
Ha kul på kalaset. Till helgen dra vi till Smögen. Skall titta på Formel 1 på vatten.
Kram Antonija

Mira sa...

Detsamma här! Vi har haft tre veckor så varmt:) Barnen har nästan bott i sjön... Och vi har njutit av värmen efter vargavintern. Bra att ha en luftvärmepumpa inne i huset så det går att sova. Ha en riktigt trevlig kalas imorgon, gratta David:)
Kramar, Mira

mammaxtre sa...

Håller med dig om att vädret är njutbart. Även om solen lyser med sin frånvaro är det varmt och skönt ute. Det gillar jag :-)

Ha det gott

ÅSA sa...

Antonija, åh vad härligt det låter med Smögen, hoppas bara att ni haft bättre väder än vi...Kram

Mira, såg på nyheterna igår at ni i Finland ska ha fortsatt skönt väder. Här har det slagit om och blivit regnigt och kallt...brrrr...

Mammaxtre, nu lyser solen med sin frånvaro här också :( Får vara glad för den tiden vi haft... Vilken del av Sverige håller du hus i??? ;)