söndag 25 juli 2010

REGNET DET BARA ÖSER NER...

...OCH JAG BLIR SÅ VÅT OM BÅDE SKOR OCH STRUMPOR!

Säg det solsken som varar för evigt...men nog kunde väl övergången varit liiiite skonsammare!

I fredags  kväll när David kom ner så hade vi lite födelsedagskalas, förutom vår familj så var det "amerikanerna" och mina föräldrar. Solen sken och det var varmt och skönt ute. Vi åt lite tapas och satt ute en bra stund.

När vi vaknade igår morse så smattrade regnet på plåttaket. Inte lite utan ett rejält ösregn och endast 11 grader...Lite skillnad mot 30 graders värme och sol!

Vi trotsade vädret igår och åkte in till Karlshamn där det var festival, barnen ville kolla på Song Contest. Vi höll ut ett tag och sen frös vi så då fick vi packa in oss i bilen och åka hem igen...Snacka om att jag var våt om både skor och strumpor....

Idag var det samma ljud jag vaknade till på morgonen, regnet som smattrade på plåttaket. Struntade i det och hoppade i mina träningskläder och begav mej ut på en joggingtur i regn och blåst. Sprang något kortare än annars och nu ska jag hoppa in i duschen.

Eftersom samtliga väder siter utlovat fortsatt dåligt väder får det bli en bakdag idag. Ska baka rabarberpaj och eventuellt en dumlekladdkaka och bjuda in grannarna...Det vill säga föräldrarna och söstra min med familj!

Till saken hör att David är nere i helgen, stannar tills på tisdag och nog 17 hade det varit trevligt om det varit lite fint väder så vi kunde åkt ut med båten...

Ha en riktigt skön dag på er och vad hittar ni på när det regnar???

3 kommentarer:

Caroline sa...

Hej hej!
Skicka lite regn o rusk hitat...bara en liten stunde iallafall! :)
Later som ni har en underbar semester...forutom regnet nu da! Ha en bra sondag!!!
Svettiga kramar pa dig... ;)

anna of sweden sa...

Mums, vilken god paj.
Hälsar grannarna. :)

Nattsyrran sa...

Här har det också regnat, hela dagen och det i massor. Sambon, bonden, är förstås nöjd och för min del får det gärna vara lite sämre väder några dagar för då ska jag ta tag i mina inomhusprojekt. Städa klädgarderoben, kontoret, måla om en byrå och måla klart i ett badrum. Undrar hur mycket jag fått gjort när jag om en vecka tittar tillbaka????? På lördag el söndag bär det av till Rättvik och då vill jag ha sol och värme=)
Kram
Ps, snyggt du fixat till det på sidan=) Också förtjust i rosa???