tisdag 8 juni 2010

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!!!


TILL SEMESTERN!!!

Idag känner jag mej lite extra trött, skulle helst bäddat ner mej i soffan och kollat film men ska försöka ta mej i kragen och städa ovanvåningen och sen ta en promenix i regnet. SEN kanske jag kan slänga mej i soffan!

Det är sådana här dagar som man måste bita ihop och tänka på något positivt. Då är det semestern som dyker upp i mina tankar. Jag går inte på semester förrän v. 29 men med midsommar och några strödagar ledigt så är det endast TJUGOTVÅ dagar kvar att arbeta. När jag kommer hem på fredag är det nitton dagar kvar...DET kallar jag positivt tänkande!!!


Jag, när jag trivs som bäst...

2 kommentarer:

Mira sa...

21 dagar går ju snabbt:) Själv har jag börjat med semestern, eller försökt... jobbar hemma med nästa årets kurser. Men det är trevligt att få vara hemma med barnen. Var sjukledig en vecka pga mobbning på jobbet. Bra att byta jobb just nu. Skriver dig epost när bara hinner.
Ha en trevlig onsdagskväll:)
Kramar,
Mira

ÅSA sa...

Mira, så skönt att du redan är ledig men oj så trist att du har haft det så jobbigt! Hoppas att ditt nya jobb blir bättre och att du får ett långt och skönt sommarlov!!! Kram