torsdag 6 maj 2010

V.A.B

...IDAG!!!

Förstår inte vart dagarna tar vägen, nyss var det söndag, idag är det torsdag...Hinner liksom inte blogga nuförtiden. Denna veckan har varit fylld av aktiviteter, men så är det väl för alla barnfamiljer. Igår var jag på ett möte efter jobbet så då hjälpte Catarina till och passade barnen.

När vi åkte hem på kvällen så klagade Fabian över ont i armarna och benen, inget han brukar klaga över. På kvällen ville han inte äta och senare fick han hög feber. Det skumma är att han inte har några andra symtom, har ju en gammal förkylning men den har snarare klingat av. Hur som haver så har jag varit hemma med Fabian idag och imorgon är det Davids tur. Lite snopet att barnen har varit friska hela året och just när jag går upp i fulltid igen så går han och blir sjuk. Men, men, inte så mycket att göra åt!

Tack vare detta har jag hunnit städa idag, tvätta sängkläder, kuddfodral med mera så det känns väldigt fräscht här hemma nu. Av erfarenhet så vet jag att det inte känns nystädat så länge, tyvärr!

Imorgon vankas disco, Astrid och Ida ska ha disco på skolan. Det blir 30 barn så vi gör det enkelt och beställer pizza från pizzerian, sen blir det dans, det tisslas och tasslas om vem som ska dansa med vem. Kan ni gissa vem som ska stå med kameran i högsta hugg??? Moi!!! :O

Snart läggdags...flyttade dagens inbokade patient tills klockan 7.30 imorgon, gäsp, innebär ju att jag måste vara på jobbet strax efter sju...

Natti, natti!


2 kommentarer:

anna of sweden sa...

Hälsa Fabian att han ska krya på sig
Kram!

ÅSA sa...

Tackar, tackar...redan på bättringsvägen!Kram