torsdag 27 maj 2010

SÖMNGÅNGARE...

Astrid har börjat gå i sömnen!

I förra veckan så gick hon ner för trapporna och fram till David som satt och kollade tv i soffan. När hon kom ner så sa hon ,att mamman måste äta. Det tog ett tag innan David fattade att hon gick i sömnen och nog drömde om Sims.

Igår var det dags igen. Vi hade hämtat vår nya kyl och frys, de stora kartongerna som de förvarats i stod i hallen. Det var två stoooora kartonger, ca. 1,90 höga och 1 meter breda.

Plötsligt så kommer Astrid vandrandes ut från sitt rum, ner från trapporna och sen gick hon rakt in i en kartong och blev stående där....När vi kom ner till henne så sa hon att hon skulle gå på toaletten. David och jag höll på att brista av skratt. Astrid brukar ju kissa där uppe om hon behöver på kvällen, hon ville inte riktigt erkänna att hon gått i sömnen, sa att hon inte var riktigt vaken!

På tisdag ska Astrid iväg på lägerskola, kanske jag bör varna lärarna så de har extra koll på henne :)

Är det fler som går i sömnen?

4 kommentarer:

anna of sweden sa...

Nä, inte nuförtiden, men när jag var liten. Och det var inte alls roligt ... :(

Caroline sa...

Inte nu langre , men nar jag var yngre hande det en del ggr att jag gick i somnen. En gang var jag pa vag ut genom ytterdorren...som tur var mina foraldrar vakna sa de kunde leda mig tillbaks till min sang!! Man borjar ju undra vad som ligger i det undermedvetna som far en att ga i somnen...valdigt intressant! Kram!

Klara sa...

Haha, jag brukade gå i sömnen och säga att jag inte skulle på toaletten men sedan gick jag in på toaletten. En gång kissade jag på locket i sömnen ... Haha!
Kramar

ÅSA sa...

Anna...just det ja...hade jag helt glömt, då brås hon på mostra sin! :)

Caroline, tänk om man kunde träna i sömnen, hade ju varit guld värt :)

Klara...Astrid gjorde något liknande härom kvällen, men jag hann stoppa henne..ha ha...