söndag 18 april 2010

DAGS ATT HITTA FORMEN IGEN!!!

Nu har jag ju inte tränat på bra länge med tanke på den där hjärtmuskelinflammationen jag har dragits med... Känner mej som en förslappad gris...Fy på mej men det är faktiskt så det är! De muskler jag hade har förvandlats till fettdepåer, kärlekshandtagen är tillbaka...Det är ju inte så jag vill göra entré på Beach 2010!

SÅ, idag har jag varit inne och bytt batteri i min pulsklocka ( viktigt att hålla koll på pulsen nu när hjärtat är under återhämtning...) och i eftermiddag är det jag som följer med maken till gymmet och förnyar mitt gymkort!!!

Hur morgondagen ser ut...AJ AJ AJ!!!!   :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med träningen, men ta det lugnt efter ditt långa uppehåll.
Kram
M

Mina dagar sa...

Just det, jag glömde ju, GRATTIS till Tradera fynden!!!!
Superfina!!!!!!!
Kram igen!
Eva

Mina dagar sa...

Ja ja men du skulle ju ta det lugnt! Det är ju inte ditt fel att kärlekshandtagen är tillbaka, du har ju bara lydigt farbror doktorn och det var ju bra;)

Ta nu inte ut dig alldeles!!!!

Vilka härliga bilder dom sista från Sälen!! Min man och dotter sitter i bilen just nu på väg dit. Jag åker dit på torsdag. Måste jobba några dagar först.
Vi har fått låna en stuga gratis av en bekant:D
Inser ju att det är, ut i bakarna så fort liftarna börjar gå. För på eftermiddagarna är det säkert bara sörja.
Vi måste testa det nya bad/bowling mm huset i Lindvallen. Var ni där?

Nu har jag egentid ett tag :)

Kram Eva

ÅSA sa...

M...tack!

Eva...så ni ska åka skidor igen??? Vi var aldrig i Lindvallen, höll till i Hundfjället! Ni kan ju hitta på saker på eftermiddagarna för då är det dagsmeja i backarna! Eller bara sola :) Nöjd med smyckena tack! :O Kram och trevlig resa!!!