tisdag 13 april 2010

BACK IN TOWN!!!

Hoppla, det blidde en liten bloggpaus...helt oplanerat men välbehövligt! :)

Nu är vi hemma i Götet igen, kom hem sent i lördagskväll. Hela söndagen gick åt till att tvätta, tvätta och tvätta...Tror att jag tvättade 12 maskiner på en dag och då var jag tacksam över att torkvindan kommit på plats och att moder sol värmde plaggen torra! Stor tvätt innebär ju också att det blir mycket att vika och lägga in i garderoberna, pust vilket jobb. Nu börjar det dock ordna till sig igen och idag har jag lyxat till eftermiddagen med att sitta och sola på altanen. Catarina kom över  så vi fick tjatat lite, det var ju ett tag sedan sist...NOT!

Vet ni vad jag har upptäckt, bättre sent än aldrig...TRADERA! Oj vad mycket man kan shoppa där! Igår la jag bud på en jätte kudde (180x140 cm) som Astrid har önskat sig. Astrid fyller 10 år nästa lördag och det blir ju en kanon present! Jag vann (hur kan det heta så...man betalar ju själv för prylen) budgivningen och idag hade jag kontakt med säljaren, paketet är på väg och väntas anlända på fredag, spännande värre!

När jag ändå satt där och la bud så slog jag till och la bud på ett par smycken från Diddi, helt nya. Auktionen avslutas ikväll så vi får la se om jag kammar hem den vinsten oxå.

Så kul har jag det! Hur har ni det???

8 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Grattis! Ja, jag har också budat på Tradera och vunnit (eller hur? *ler*)! Mest små grejer men ändå!
:)

Västmanländskan sa...

Hoppas ni hade en jättehärlig vecka!

Uj, uj - det kan bli farligt med Tradera. Ta det försiktigt ;)

Mina dagar sa...

Välkommen hem!
Skönt med miljöombyte men "borta bra men hemma bäst"

Ja denna tvätt som det alltid blir efter en tripp. Men det är det värt!

Jag har handlat mycket på Blocket men inte på Tradera. Hoppas du "vinner" smyckena!!!! Isf kan du väll visa dom! Skulle vara kul att få se kudden också:)

Tackar som frågar, jag har det bra! Gick upp kl.03.45 i morse för att ta nattbussen in till stan och jobbet. Åkte till Karlstad där fick vi sova i 3 tim på ett hotell = skööönt! Sedan tillbaka till huvudstaden och hemma igen kl.16.00 så nu är det GOD NATT!!
Kram Eva

anna of sweden sa...

Welcome back!

Anonym sa...

Hej!!!

Er resa ser mycket mysig ut! Hoppas ni hade det bra?
Träffade du på Pernilla där? Ni skulle väl dit samtidigt?
Hälsa Astrid, Fabian o David så gott, kram Linda.G

ps. snart sommar;-) då får vi ses igen!

Katarina sa...

Välkommen hem!

Just i dag har jag huvudvärk, det blir helt enkelt för varmt och ljust på min arbetsplats när det är soligt. Men hellre det än mulet och regnigt.

Annars är det bara bra, fick mina rosa Converse i dag så nu börjar våren. ;-)

ÅSA sa...

Tigris...lite spännande men man ska nog kolla vem man handlar av...Hoppas få mina saker :)

Västmanländskan;Vi hade det helt underbart!!! Jag lovar att ta det lugnt...ska inte bli stammis där :O

Eva, vilken tidig arbetsdag du har...Nu är det färdigtvättat, i alla fall för ett par dagar! Lägger ut bilder om jag nu får mina saker :)

Anna, Thank You!!!

Hallå kära kusin! Vi hade helt underbart, hade bara sms med Pernilla...vi var på olika ställen! Ja du , snart är det sommar, hoppas vi ses då! Ska INTE trilla ner från altanen, har fortfarande ont :) Kram

Katarina...usch, hoppas det släpper! Jag har också rosa converse, har ett par höga gamla grisrosa men har köpt låga babyrosa nu, jätte fina! Kram

Anonym sa...

Nä för guds skull låt bli;-)
Har du fortfarande ont stackanr?!
Hoppas vi ses ja! Kramiz, Linda