onsdag 17 mars 2010

LÄNGTAR EFTER SOMMAREN...

...OCH IDAG LITE EXTRA EFTER SÖSTRA MIN MED FAMILJ!

Igår pratade jag en stund med min syster i telefon, hade ju fått den superläckra ringen med posten och ville ringa och tacka. Det känns skumt att hon befinner sig på andra sidan Atlanten, skulle önskat att de bodde lite närmare så vi kunde träffas mer än en gång om året!

Min stora förhoppning är att de flyttar hem nästa sommar men jag har hoppats förr och de har kommit på andra tankar, så äventyrlig syster har jag :)

Hur som helst så är det inte många månader kvar tills sommaren och DÅ ses vi, ska bli väldigt skoj! Minns så väl när vi tog säsongens sista kvällspromenad tillsammans i somras och hur jobbigt jag tyckte det var att ni skulle åka tillbaks till USA....och nu är det snart sommar igen. Märkligt vad tiden den går!


Kan meddela att jag redan nu surfar runt på Amazon och tittar på vad jag skulle kunna tänka mej att beställa inför er hemresa...så se till att lämna lite plats i resväskorna till mej, ha ha... :D

Vilken flummigt inlägg...det får bli så idag! Nu ska jag lägga mej och läsa en stund! 

7 kommentarer:

anna of sweden sa...

PPS Jag saknar dig också!

anna of sweden sa...

PS Shoppa på du!

anna of sweden sa...

Usch ja, den där promenaden kommer jag också ihåg. ;(

Men nu ses vi snart och förmodligen redan till midsommar! Tjoho!

Caroline sa...

Oj va jag kanner igen det dar..."sista promenaden"! Harligt att komma hem men oj sa jobbigt det ar att aka igen! Men ni far en harlig sommar tillsammans iallafall! Sjalv vet jag ej vad som hander med var sommar...vi far vara positiva! Kram pa dig! Hoppas boken e bra!

zinkbaljan sa...

Åh just det! Hoppas det går bra hos läkaren idag! ♥


Kram

zinkbaljan sa...

Tja!!

Var du till tandläkarn? Frågade du något om tandblekningsmedel? Nyfiken i sen strut tittar ut är här! :=)))


Kraaaaaam

ÅSA sa...

Anna...ja, det gör vi nog alla! Då börjar jag väl shoppa, fram med Mastercard :)

Caroline...hoppas även ni kommer hem i sommar. Anna och de kommer aldrig hem på vintern som ni gjorde :(

Zinkbaljan...det var inget blekningsmedel utan en blekningstandkräm som är mer skonsam än Whitening...Inte så dyr heller några tjugor...nu ska det borstas :)