söndag 7 februari 2010

SÖNDAGSTRÖTT...

...ÄR JAG IDAG!!!

Men antar att det är ganska okej när jag tänker efter! Sov ut länge idag eftersom det blev ganska så sent igår kväll. Fabian och David var på bandymatch och jag körde Astrid till simningen.

Sen skulle Astrid och tre kompisar ha lite kalas idag för Elin som fyllde år för ett tag sedan. De brukar uppvakta varandra med en överraskningsfest och det är ju kul. Men jag ingick i planerna eftersom jag hade lovat att baka en dumlekladdkaka (mmmm...ni måste testa det, den är så vansinnigt god!!!).

När tjejerna kom så kom även Catarina så vi tog en timmes promenad tillsammans och fick för en gång skull pratat med varandra i lugn och ro. Vi hann planera in lite roligheter fram över och även diskutera att det är dags att börja fundera ut vart nästa långresa ska gå...

Nu har maken somnat i soffan, barnen är ute och åker pulka och jag sitter här i min ensamhet! Lugnt och skönt! :)

Ska strax börja med maten, sen ska hela familjen slänga sig i soffan och kolla på "Sommaren med Göran" . En bra avslutning på en bra vecka!

Imorgon står båtmässan på tur...vi sålde ju vår båt i höstas så nu ska vi ut och drömma om vad vi ska uppgradera oss till! På fredag bär det söderut, då ska vi till mina föräldrar i Blekinge, ska bli mysigt!

Hoppas att ni också har haft en skön vecka!!!

2 kommentarer:

Nattsyrran sa...

Låter som en härlig helg. Själv har jag varit gräsänka och det är ju vansinnigt lugnt och skönt. Igår kom karln hem, med magsjuka!!! Jag tycker han kan åka tillbaka till Sälen och stanna där tills han är frisk!!!
Ha det gott.
Kram

ÅSA sa...

Usch och fy för magsjuka...Hoppas att du klarar dej, käka vitpeppar!!!