söndag 14 februari 2010

RAPPORT FRÅN BLEKINGE!!!

I fredags kväll anlände vi till ett snöigt Blekinge, snön vräkte ner och det blåste. Var skönt att komma in i värmen och få sitta vid kakelugnen och värma sig lite innan vi serverades super god middag!

Igår var vi inne en sväng i Sölvesborg och handlade lite, när vi kom hem sken solen så då gick vi upp till skogen där barnen åkte pulka. Jag hade kameran med mig och tog massor av fina foto men denna datorn går inte ihop med min kamera så bilderna får komma i efterhand.

Kollade ni Melodifestivalen igår, vann rätt låtar??? Jag tyckte att Andreas Johnsson var bäst sen han Erik, så för en gång skull så blev det som jag tyckte :)

Nu har vi precis pulsat fram i snön (här är fantastiskt mycket snö på vägarna, mycket mer än hemma i Götet) och jag tog fina bilder med mobilen men se inte heller dem kunde jag skicka över...grrrr.... Det är gigantiska isflak som täcker hela viken, skulle kunna tro att man är på Antarktis om det inte vore för bebyggelsen, sandstranden och  Beach Baren :)

Om en stund ska det grillas korv och sen blir det väl lite pulkaåkning innan kvällens middag. Jag har tagit på mej att laga Alla Hjärtans Dag middag så det blir löjromstoast till förrätt, till huvudrätt ska vi mumsa på Havets Wallenbergare med duchessepotatis och vitvinssås...Mamma har visst fixat någon efterrätt som jag inte riktigt vet vad det är men gott är det säkert!
Se nu till att pussas och kramas lite extra mycket idag!!!

Imorgon bär det av hemåt igen och då lägger jag in bilderna!!!

5 kommentarer:

Klara sa...

Mys-pysigt! :D

Snor och Glamour sa...

Vad härligt ni verkar ha det!
Kan det vara mer snö än här hemma??? Jag tycker vi har så mycket så det kan inte vara mer!
I dag har det faktiskt varit plusgrader men inte försvann snön för det! :( ;)
Helgen har bara sprungit förbi som vanligt och nu börjar en sportlovsvecka för barnen vilket innebär fler barn med längre dagar för mig.
Ha det så gott så väntar jag med spänning på dina fina bilder när du kommer hem! ;)
Massa kramar från mig!

Katarina sa...

Vilken härlig vistelse ni verkar ha. Hoppas den gör under för din hälsa också. Jag ser fram emot bilder.

Jag tyckte om Andreas Johnsson men lyssnade inte mer sedan jag hört hans låt. Jag har inte riktigt tålamod för en Melodifestival som består av sex (är det väl?) program istället för ett.

milla-andante sa...

Nu längtar jag också ner till Blekinge när du skriver detta!! Hoppas ni haft en riktigt skön helg!!!
Vilken tur att du träffade den fantastiska läkaren!! (nja.. tur och tur..) Hoppas nu att du blir riktigt bra framåt sommaren och slipper bekymmren för all framtid!
STOR KRAM

ÅSA sa...

Klara...ja väldigt!

Snor och glamour...kan berätta att det kommer att komma ännu mer snö :) Men du, snart är det i alla fall vår!!!

Katarina..de är på gång!!! :)

Milla, det är fint där på vintern oxå! Jag hoppas också vara piggelin till sommaren, men det känns ju som en evighet!