fredag 19 februari 2010

MELODIFESTIVALENS GENREP...

...HAR VI VARIT PÅ IKVÄLL!!!

Vi började kvällen klockan 17 då vi hade bokat bord på restaurang Althena, en mysig grekisk restaurang med fantastiskt god mat. Mätta och belåtna pulsade vi i snön, för nog har det kommit massor av ny snö, bort till Scandinavium där Melodifestivalen skulle äga rum.

Det stod på biljetterna att det skulle börja klockan 19 så vi var där i god tid. Föreställningen började i själva verket klockan 20 men publiken skulle värma upp först. Så det blidde allsång med någon känd Göteborgs profil...så känd så att jag inte vet vem han är, men känd är han...Publiken var med på noterna och sjöng, tränade på att klappa händer och glada tillrop...Sen fick vi underhållning också, det var ett par som sjöng gamla schlagers, hela Scandinavium gungade :)

Klockan åtta började så föreställningen, vi fick se det precis som det kommer att vara imorgon och jag måste säga att det är många grymt bra bidrag. Darin är en klar favorit hos mej, Astrid gillade Timotej och Fabian rocktjejerna...Alcazar var inte fy skam de heller...Ska bli spännande att se vem som går vidare imorgon, vi tänker i alla fall ringa och rösta INNAN alla bidragen har sjungit :)

Nu ska jag alldeles strax krypa till kojs. Undrar just om vi kommer få 50cm snö i natt som utlovats...Fast nu tycker jag nog att utlovats låter för positivt...hotats med är mer korrekt nu när till och med jag börjar längta till våren...

Natti natti!

3 kommentarer:

Susanne sa...

Kul med melodifestivalen. Jag var på den när den var i Västerås, då Carola blev sågad!!! I år har jag missat varje deltävling pga jobb och OS, så klart!!! Heja Brudarna och Björn=)
Trevlig Helg!!!
Kram

Västmanländskan sa...

Det låter roligt!

ÅSA sa...

Nattsyrran! Det är väl ett ålderstecken att man börjar gilla schlager :) Men OS är kanske lite mer spännande...får se hur många medaljer det slutar med! Kram

Västmanländskan...faktiskt jätte kul familjegrej!