lördag 27 februari 2010

MÅNGA SMÅ GÄSTER...

...HADE VI VID MATBORDET IMORSE!

Igår hade Astrid sin kompis Frida här som sov över tills idag. Dessutom ska Catarina och Henrik på bröllop så vi hade lovat att passa Ida och Marcus idag på dagen. Så  vi hade  FEM hungriga små munnar att mätta. Plötsligt kom jag att tänka på "Familjen annorlunda" där en av familjerna har tio barn...det kan ju aldrig vara lugn och ro i deras hus och jisses vilket matkonto de måste ha...

Nu är killarna iväg på bandy och sen är det tjejerna som ska iväg på sin truppgympa. Sen ikväll är det bara vår lilla familj och då ska vi äta räkor...kan ni tänka er att isen har börjat smälta så båtarna kan åka ut och fiska.  Detta firar vi med att först njuta av en löjromstoast och sen färska räkor, kan det bli bättre än så?!?

Idag regnar det lite smått ute (...hrm att skriva ute var kanske lite övertydligt för det kan ju inte regna inne...fast denna parentes var väl ännu mer onödig?!?) Det är inte ofta man faktiskt njuter så av att det regnar, snömassorna blir så sakteligen mindre men jag undrar vart allt vatten ska ta vägen. Vägarna är fulla med enorma pölar, nästan små sjöar på sina ställen. Misstänker att det kommer att bli mycket mossa i trädgården när snön är borta, fast då slipper vi ju å andra sidan klippa gräset...eller hur?!?

Slut på svamlandet, nu ska det röjas här hemma!

2 kommentarer:

anna of sweden sa...

Åh, kan du inte ta lite våriga bilder och visa?

Kram!

ÅSA sa...

Anna...jojomensan, vad gör jag inte för dej?!? KRAM!!!