onsdag 3 februari 2010

DET KOMMER MERA...

Himlen måste snart vara tom på vatten...det borde innebära att vi kan se fram emot en varm och skön sommar...och framför allt en torr sommar! Vad tror ni, kan man resonera så???

Gick en liten promenix idag och som vanligt hade jag min kära mobil med mig...


Visst är det fint när snön ligger så fluffig...

Här brukar vara så mörkt och ruggigt på kvällarna men inte nu...ljust dygnet om :)


Huset är omgärdat av snö, snö och snöööö!!! Nu är papperna inskickade till stadsbyggnadskontoret så snart hoppas vi få komma igång med tillbyggnaden av huset :)

Funderar på om jag skulle investera i ett par längdåkningsskidor, det går nämligen ett spår på golfbanan och det är oförskämt nära...Köpte dessutom ett par pjäxor förra året med tanke att köpa skidorna i år.
Vad väntar jag på???

5 kommentarer:

Mira sa...

Gör det, köp nya skidor:)Jag köpte förra året. Vi har oxå massor av snö. Barnen tycker om det men att ploga snö varje dag, man blir trött med det... Vi har inga spår nära oss, måste / får man göra själv. Det kan vara kul!
I morgon åker vi skidor i skolan:) Ha en trevlig fortsättning på veckan!
Mira

karina sa...

tjingeling! och tack för inlägget på min blogg... 25 papp för kirby JISSES!!!! ja då skall det F A N funka och ert hus kommer bli kliniskt rent haha måste kännas nice iaf...
på tal om snö snöö och snööö så e jag så j-a trött på det och skottar gör vi allihopa *s* men det kommer ju bara mer hela tiden...tänk när allt detta börjar smällta då kommer ju för sjutton trädgården att flyta bort och huset med för den delen.

ha en bra kväll

Kram K

anna of sweden sa...

Vilka fina bilder. Särskilt den där mittenbilden gillar jag.

Nattsyrran sa...

Ja, vad väntar du på..... Jag funderar på om jag ska låna sonens längdskidor när min höft är bättre och ge mig ut för vi bor också granne med en golfbana och det spåret är väl använt av skidåkare.
Ser underbart härligt ut=)

ÅSA sa...

Mira...vi brukar ju inte ha så mycket snö här hemma men när vi är i Sälen så bor vi precis vid spåret så det är nog dags att köpa ett par!

Karina...men erkänn att det är vackert och av snöskottning får man vackra armar :) Sen när snön töar så slipper du vattna på ett tag...

Anna...ja det ser så ombonat ut!

Nattsyrran, så du har problem med höften, hade jag förra året, trist att bli gammal :) På vår golfbana tror jag bara att det är folk som gjort spåret men det verkar fungera bra, det är lite mycket upp och ner bara på en golfbana...