torsdag 18 februari 2010

BLOMSTERFOTOGRAF!!!

Snön vräker ner och våren lyser med sin frånvaro...Det lär ta ett tag tills det börjar grönska i trädgården. Man får hålla tillgodo med blommor inomhus så  det åtminstone blir lite vårkänsla, eller vad säger ni???







Jag tror faktiskt att jag ska ta och framkalla tre av bilderna och ha dem på jobbet, behöver fylla min kala vägg med något...

Idag har jag och barnen varit på bio och sett "Det regnar köttbullar". Måste säga att jag blev glatt överraskad, den var mycket bättre än vad jag hade trott. Därefter blev det en sväng till affären och sen hem. Idag låg det två brev från sjukvården så nu har jag fullt upp de kommande veckorna. Ska träffa husläkaren, göra ett 24h ekg och ett arbets ekg. Sen tror jag inte att man kan göra så mycket mer :)

Igår fick jag en bok av svärfar med titeln "Hur man blir rik", ska ta och lusläsa den för att se vad jag kan göra för att kompensera det jag förlorar nu när jag är sjukskriven deltid :)

Ha en härlig afton kära vänner!!!

3 kommentarer:

anna of sweden sa...

Fiiina!

Susanne sa...

Ja, inte blir vi rika som sjuksköterskor i alla fall. Skulle vara på Triss då!!!
Jättefina blombilder! Dom förgyller våra långdragna vinter=)

ÅSA sa...

Anna, TACK!
Klara, TACK

Nattsyrran...nä vill man bli rik så har vi definitivt valt fel yrke...funderar faktiskt på att sadla om, frågan är bara till vad!!! Idag är det mer snö än någonsin...Kram