tisdag 19 januari 2010

Schemalägga tiden framför datorn!!!

Eller kanske dags att införskaffa var sin dator till barnen.

Som jag skrivit tidigare så har David inte varit särskilt intresserad av att "umgås" med sina vänner via cyberspace...Men jag måste säga att han har ändrat inställning...

För två år sedan så upptäckte jag facebook, under en period så var jag som uppslukad av att sitta och leta efter folk från förr. Jag tyckte att det var jätte spännande att se vad gamla klasskamrater och kompisar har gjort av sitt liv...Eftersom jag inte hade så många vänner från början så fixade jag en användar ID till David också, det var ju en bra början...

David har aldrig varit intresserad av att gå in på facebook men nu hade han tydligen så många vänförfrågningar i sin mailbox så han blev nyfiken. Nu går han in dagligen och har till och med själv börjat kolla efter gamla kompisar...!

Inte nog med det, även Astrid har skaffat ett konto och hon tycker att det är minst lika spännande som far sin...Som ni förstår innebär detta att mor i huset får mindre tid framför datorn!!! Dessutom har Astrid precis lärt sig ladda upp bilder via datorn så se upp ni som tillhör hennes vänkrets :)

Nä, nu ska jag slänga mej i soffan och läsa ut min bok...eller kanske sparar ett par sidor tills jag lägger mej ikväll, det blir alltid så tomt när man har läst ut en bok!

Morsning korsning!!!

2 kommentarer:

Klara sa...

Då kanske David och Astrid skaffar en blogg snart?? :D
Kram

ÅSA sa...

Klara...Astrid kommer kanske göra det så småningom men David...tror inte det :)