måndag 25 januari 2010

OEMOTSTÅNDIGA LARS!!!

Ja, så var det då det här med Lars...

I min fantasi var Lars en ung kille som ville tjäna lite extra pengar, förmodligen student...

Men i verkligheten var Lars en man i 55-60 års åldern, som nog gillade det goda i livet :) Dessutom var han försäljningschef för Västra Götaland. Det säger sig själv att det är livsfarligt att släppa in en försäljningschef i hemmet...

Med sig hade han en en genialisk maskin som visade sig kunna göra mycket mer än att tvätta mattor!

Lars och hans maskin var här i tre timmar! Lars rensade och kemtvättade inte bara mattan, han demonstrerade hur lätt man kunde polera bort alla kalkavlagringar som vi har på våra duschväggar. Med några tag så blev de som nya! Och jag som har testat Evelyn´s (ni minns väl städdamen från Äntligen hemma) knep med bikarbonat, grapefrukt och jag vet inte allt...Men nu är det ett minne blott!

Lars gick upp i Fabians rum för att demonstrera hur man kan tvätta/rengöra en säng. Han började med att med en väldig kraft suga rent resårbotten från kvalster. Fniss...han sög ju inte själv allså ...men maskinen hade en jäkla kraft i sig. Jag mådde illa när vi fick se alla dessa kvalster och hudavlagringar som gömmer sig i en madrass. Sen kunde man kemtvätta madrassen med samma maskin...

Inte nog med det, man kan bona golven, altanen, båten, bilen, kemtvätta bilklädseln, mockajackor...ja, 60 funktioner finns så det är en hel vetenskap. Man skulle kunna tro att den är stor och klumpig men nix, den är väldigt behändig och har funnits på marknaden i 90 år!

Om vi köpte den??? JA, det gjorde vi!!! Så nu ingår det lite lektioner också för att kunna använda den på bästa sätt. På torsdag kommer en kille som ska visa både mej och David hur man byter munstycken och hur man använder vår nya familjemedlem!

Om två månader kommer Lars tillbaka och då ska vi gemensamt vaxa och bona ett av våra golv...

Innan vi slog till så googlade jag givetvis produkten så det känns inte som att vi köpte grisen i säcken!

Till helgen blir det storstädning i huset, vi ska städa ur våra sängar, kemtvätta madrasserna, soffan och sen tror jag att badrummen ska få sig en omgång...Sen står soffan på tur...

Är det någon som har en sådan här manick hemma??? Ska för en gång skull bli spännande att städa!!!

6 kommentarer:

Anna sa...

kostade väl BARA typ 30 lakan eller ???

Katarina sa...

Jag var hemma från jobbet idag och råkade titta lite på något TV-shopsliknande program. Då förälskade jag mig i en liknande maskin som med ånga skulle rengöra allt från golv till tak med ånga.

Men jag behärskade mig och köpte ingen. Det brukar ju alltid vara något lurt när det låter för bra för att vara sant.

Vad kostade er fantastiska maskin? När du lämnar rapport om att den verkligen fungerar så bra som det verkar kan du väl tala om vart jag får tag i en också.

Och gärna vart jag kan hyra fantasi-Lars som sedan rengör min lägenhet med överkroppen bar. ;-)

ÅSA sa...

Anna...ja, den var väldigt dyr!!! Några tusen lappar billigare när vi hade "PRUTAT". Hoppas inte att vi blir besvikna!

Katarina...jag har också sett den här reklamen på TV shop men denna fick vi ju demonstrerat och den verkar faktiskt vara riktigt bra. Vääääldigt dyr så jag hoppas att vi kommer att använda den mycket och kanske Fabians förkylningsastma blir bättre när vi blir av med allt skräp i sängen! Lovar att återkomma!!! pssst...du skulle inte vilja se denna Lars med överkroppen bar :)

Anonym sa...

Mina föräldrar köpte väl sin för 20 år sedan och ett fräschare hem får du leta efter.
Den används till allt.
OCH ALLTID

Bara maten lagas på spisen ha ha :))

Lycka till!

ÅSA sa...

Anonym! Åh va härligt att höra!!! ser fram emot att vi oxå ska få ett rent och fräscht hem!!! Men du, va trist att man inte kan använda den till att laga mat...måste vara enda funktionen som saknas :O

karina sa...

den där manicken skulle jag också vilja ha...var kan man läsa om den? vad heter den o var fins den? vågar man fråga vad den kostar?

kram K