lördag 2 januari 2010

Med risk för att få abstinens...

...så får det bli ett litet inlägg idag oxå!

Våra vänner är på väg från Malmö men hade först tänkt ställa in. De ringde imorse och sa att det var snö, hagel och halt...Men ett par timmar senare ringde de igen och undrade om de ändå fick komma???

När de kommer ska det grillas korv till lunch...hoppas det uppskattas. Men det är ju klarblå himmel och sol ute...och sju minus men det ska vi råda bot på. Tänkte bjuda på lite varmchoklad med rom till "efterrätt", tjolahopp!

Ikväll blir det gratinerad hummer till förrätt, indonesisk kyckling med klyftisar till huvudrätt och sen glass med varma hallon och vit choklad till efterrätt, hoppas det blir bra!

Imorgon åker gästerna hem igen och då har jag precis en vecka på mej att ladda mina batterier...känns som att jag är ganska så urladdad men får kanske låna Fabians snabbladdare som han fick av tomten i julklapp :) Sen hoppas vi att det är fart i käringen igen!

6 kommentarer:

"nettan" sa...

Hej tjejen!
Va du är bra på att blogga kul för mig.
Vilken god meny ni har för kvällen.
Vi ska nu in på bio Alvin och gänget sedan ska vi käka på Olearys stavas det så?
Ha en bra kväll
Kram från "Nettan"

Johanna sa...

Låter supergott med grillad korv och choklad med rom! Det finns inte en chans att det inte skulle uppskattas.

Ledsen att jag har varit dålig på att kommentera … men jag läser alltid.

Vit Gladiolus sa...

Åhhh snälla du kan väl lägga ut recept sedan! Mums!!! ;=)))

Kraaaaam

Susanne sa...

God fortsättning på dig!!!!! Och den där matsedeln lät inte helt fel. Du får gärna berätta om hur du lagar till efterrätten med hallonen.... Älskar hallon=)
Gratinerad hummer lät inte het fel det heller, mums=) Blir nästan lite småhungrig nu när jag sitter på jobbet och laddar för ett nattpass.
Och vad gäller stativ till kameran så är jag lite slarvig att använda det men just vid vattenlek i diskhon, skymning och gryningsbilder då du måste ha längre slutartid då är nästan stativet ett måste om du ska ha bra skärpa i bilderna. Jag är lite lat och orkar inte släpa på det jämt men har jag bilen så lägger jag alltid med det i baksätet. Må så gott=)
Kramar från Susanne i Västerås

Snor och Glamour sa...

Hejsan!
Hamnade här av en slump.
Har kikat runt lite och haft en trevlig stund.
Önskar er en supergo söndag och återkommer gärna hit igen!
Kram Ann-Louise

ÅSA sa...

Nettan...ja jag gör så gott jag kan :) Var filmen bra, vi ska se den i veckan, kanske redan imorgon! Ses snart! kram

Johanna, ja det uppskattades verklingen, choklad med rom är ju en verklig höjdare när det är varmt :) Du, du behöver alls inte kommentera...blir glad när du väl gör det! Stor kram på dej!

Zinkbaljan...lovar...kommer på min blogg...alldeles, alldeles snart :)

Susanne...skriver hur jag gör på din blogg :) Kanske också ska börja ha stativet i bilen...har fortfarande inte packat upp det, ska göra det i veckan när jag är ledig! Kram

"Snor och Glamour" välkommen! Har redan skuttat in till dej men ska in snart igen...blev ju klart nyfiken, såg dessutom att du bor i trakterna där jag bor :) Hörs snart igen!