tisdag 12 januari 2010

LITE TRASSEL...

...I MASKINERIET!!!

Min kära dator är fortfarande låst men David skulle kolla med en kollega idag om han kunde fixa den. Om ni visste vad jag har kämpat för att försöka lägga in bilder i denna datorn men den lever sitt eget liv....

Så, det blir inga bilder och inte heller har jag något roligt att skriva om...det är inte bara datastrul, det är strul med maskinen Åsa också...men utredning pågår!

Hoppas i alla fall att ni alla har det riktigt bra, jag njuter i fulla drag så länge vi har detta underbara vinterväder! Gick en promenad nere vid havet idag och det är mäktigt...Snön ligger gnistrande vit på marken, det är is inne i viken och man ser alla små öar som tornar upp sig ute i havet...Undrar bara hur länge det kommer att hålla i sig...Blir det riktig vargavinter så känns det ju kul att åka till Sälen v.14...då kanske man är trött på snön! Men det är bra skönt att vara i Sälen när det är snö och sol och varmt...mmmmm....när man med gott samvete kan avbryta skidåkningen efter lunch för att det blivit för slaskigt i backen och därför kan sätta sig på altanen och njuta av...vad man nu vill :)

Oj vad mycket struntsnack...återkommer med lite bilder från helgen så fort datorn är fixad! Må så gott kära bloggvänner!!!

5 kommentarer:

Caroline sa...

Jobbigt med datastrul du...hoppas det fixar sig snart!

Mina dagar sa...

Men så tråkigt, med dig alltså den andra är ju bara en manick!
Hoppas det inte är något allvarligt med dig, och att du får bra hjälp!!

Ja det är såå fint ute nu!
Vi var i Sälen två gånger förra året. Lindvallen, härligt med vår i fjällen!

Nu åker vi snart till Åre.

Sköt om dig!
Kram
Eva

ÅSA sa...

Caroline...ja, jag blir TOKIG!!! :O

Eva! Det finns hjälp både för trasika manicker och ohälsa, tack och lov! Va härligt att åka till Åre, har bara varit där en gång och det är typ 25 år sedan...Men Sälen är inte så dumt det heller! God tur! Kram

Västmanländskan sa...

Hoppas det finns en dunderkur för båda maskinerna. Kram!

ÅSA sa...

Västmanländskan, datorn är fit for fight igen! Vad det gäller mej så pågår utredning...Trevlig helg! Kram!