fredag 1 januari 2010

ÅRETS FÖRSTA DAG...

...HAR BÖRJAT GANSKA SÅ BRA!!!

Igår kväll hade vi en trevlig kväll hemma hos familjen F, vi var 14 vuxna och 13 barn så visst var det livat. Tolvslaget bjöd på en stjärnklar himmel med fullmåne, raketerna kom verkligen till sin rätt eftersom det inte var några moln i vägen... Att sedan få tag på en taxi var ju inte det lättaste så vi kom inte hem förrän halv tre, en timme senare när David och jag hade pratat av oss så gick vi och la oss. Vid nio vaknade jag och en timme senare övriga familjemedlemmar.

En god frukost och sen tog vi på oss våra vinterkläder och promenerade hem till familjen F för att hämta bilen. Vilket fantastiskt väder, -7 grader och sol från en blå himmel...

När vi kom hem igen så premiäreldade vi i vår eldkorg, så himla mysigt alltså. Det visade sig dessutom att det gick alldeles utmärkt att grilla korv över den oxå :)

Nu har vi gått in i värmen och sitter här rödrosiga om kinderna...Ska strax kolla en film och ha en myskväll, David ska laga pizza vilket passar bra en dag som denna...

Här kommer lite bilder från idag;





Imorgon kommer våra vänner från Malmö på besök så vi får se om det hinner bli något inlägg...annars får ni vänta tills på söndag...den som väntar på nått gott...

5 kommentarer:

anna of sweden sa...

En sådan där eldplats är jag också sugen på. Mysigt!

Mina dagar sa...

God fortsättning!
Kul att få läsa din "årskrönika"!
Kul också att ni hade en bra nyårsafton!
vi är i Falun hos vänner, har det toppen!
Har åkt långfärdsskidor i dag.
Sköt om dig!
/Eva

millandante sa...

Det är ju NU man ska grilla ju... jisses så kallt det är! Och fint, rena sagolandskapet!!
Härligt med det tomma bladet!!:)
Undrar vad det står på det idag om ett år!?
KRAM

Sofia sa...

Vilken häftig korg! Perfekt att elda i ju! Va mysigt att grilla korv. Jag sitter just nu på jobbet. Kommer att jobba i tre dagar nu, sen är jag ledig ett tag igen. Kram.

ÅSA sa...

Anna...ja det är faktiskt super mysigt...kanske kan vara nått till Hällevik? Kram

Eva, tack! Låter härligt att vara i Falun...skönt med skidåkning, då kan du åka av dej lite av julmaten :) Får väl vänta tills vi åker till Sälen i mars :)

Milla...ja det smakar faktiskt mycket bättre när man äter korven utomhus :) Hoppas att det vita bladet är fullt med en massa roliga saker! kram!

Sofia! Ja korgen är otroligt mysig :) Värmer gott...jobbar du nu igen...antar att ni har lika mycket att göra oavsett om det är jul eller ej!God fortsättning på dej! kram!