lördag 5 december 2009

TIDEN ÄR KNAPP...

OCH BLOGGEN HAR BLIVIT LIDANDE...

Ja, fast det kanske kan bero på att det är december månad med allt vad det innebär...

Igår hade jag och maken dock en helt underbar dag tillsammans på tu man hand!

Vi jobbade båda några timmar på förmiddagen, möttes här hemma vid lunch för att kunna parkera bilarna. Sen var svärfar så gullig att han körde oss in till stan. Vi strosade hand i hand (det är inte ofta annars....alltid ett barn i varje hand vilket jag oxå tycker är mysigt...), dök in i några affärer och köpte lite julklappar, lyssnade på gatumusikanter och sen intog vi lunch på en fransk liten restaurang. Väldigt mysig restaurang dock inte världens bästa mat, men vad gör väl det när man sitter med sin käresta :).

Jag är ju i stan nästan varje dag eftersom jag jobbar mitt inne i stan men då hinner jag inte riktigt observera saker i min omgivning. Igår såg jag dock något coolt...en stor frisörsalong som serverade öl, vin och snacks ...bara inte frisören dricker så känns det ju okej :) Dessutom hade de en DJ som stod för musiken...Kanske kan vara nått nästa gång jag ska klippa mej, då får man ju gjort två flugor i en smäll...after work och klippning, inte så dumt alls faktiskt!

Sen blidde det lite mer shopping och när vi fått uträttat våra ärenden så gick vi mot Vasastan där vi stannade för ett glas öl/vin innan vi skulle bege oss hemåt!

Idag är det ju lördag och våra vänner kommer hit ikväll. Vi brukar fira lite lilljul tillsammans varje år, det har varit en tradition sedan tio år tillbaka och traditioner kan man nu inte bryta, inte när de är så trevliga i alla fall. Så mellan16-18 har Astrid gympauppvisning. Sen ska vi hem till oss och dricka glögg och sen äta fondue!

Eftersom det ska vara lite julkänsla så måste jag få upp mina julgardiner i köket och leta fram en julduk. Sen ska det inhandlas marschaller att sätta i trädgården och lite röda ljus.....

Vad har ni andra för planer för dagen???

2 kommentarer:

Mina dagar sa...

Men vá kul ni har haft tillsammans!
Frisörsalong med DJ och dricka sååå smart! Klart dom får kunder!

Vi har också varit ute och handlat. Det blev vinterstövlar till dottern och grejer så vi kan baka pepparkakshus. Köpte färdig mat som var jättegod. Vinet var det inte heller något fel på:)
Nu är det adventskalendern och sedan Robinsson.

Hoppas ni får en trevlig kväll med era vänner!
/Eva

ÅSA sa...

Eva, vi har haft så kul att jag har missat att blogga :) Oh pepparkakshus...ser fram emot bildbevis...Här blir det nog bara pepparkakor med eget recept...

Låter som att ni också haft en skön helg!