lördag 12 december 2009

PETER JÖBACK...

....FICK STÅENDE OVATIONER I SCANDINAVIUM!!!
Igår började vi med lite glögg hemma hos mej, sen åkte vi in till stan och tog ett glas vin på Heaven 23 i Gothia Towers. Mäktig utsikt över hela stan, såg hela Liseberg uppifrån, fantastiskt!!!

Klockan 19.30 skulle konserten börja och Catarina propsade på att det skulle räcka om vi gick tio över sju eftersom Scandinavium var ett par minuter bort...När vi väl fått ut våra jackor och besökt damernas så var klockan tjugo över sju...Raska steg bort till Scandinavium där det var fullsmockat. Eftersom ingen av oss tre ätit någon middag så insåg vi att vi behövde något i magen och köpte var sin popcorn och dricka. När vi dundrade in på Scandinavium var klockan två minuter i halv...Där kommer tre fnittriga tjejer och ska knö sig in, smalt som attan var det och att lyckas prångla av sig våra jackor utan att tappa varken läsken eller popcornen var stört omöjligt. Det slutade med att alla som satt runt omkring oss engagerade sig, någon höll våra popcorn, någon annan en dricka...När vi väl landade så infann sig ett härligt lugn och en fantastisk julkänsla. Måste säga att jag inte har lyssnat så mycket på Peter Jöback men jisses....vilken underbar artist och en fantastisk stämma. Måste absolut köpa hans senaste album!Det varvades klassiska julsånger, till Disney julmix (som var helt suverän) och en del av hans nya låtar som han skrivit under året då han bott i Manhattan....Jag måste säga att jag gick dit utan så mycket förväntningar ...och blev verkligen tagen. Förutom Peter Jöback så hade han en orkester på ca. 15-20 personer, en kör på kanske 30 personer och sen sjöng han en del duetter med Cookies´n beans. Dessutom hade han med en kille som han lärt känna i USA som hade en fantastisk stämma...

Ja, jag kan nog skriva hur mycket som helst men jag tror att jag länkar så kan ni lyssna själva...

Peter Jöback och cookies´n beans sjunger Sing!
http://www.youtube.com/watch?v=RO3vE1tOc3s

Peter Jöback sjunger Hallelulja....
http://www.youtube.com/watch?v=jM1aB0vSBPk

Ja, vad mer kan jag säga...har ni inte sett Peter Jöback så se till att köpa biljetter om ni befinner er i Stockholm, Oslo eller Malmö den kommande veckan!!!
Jöback - Official site - svenska

4 kommentarer:

Caroline sa...

Aaaaah...du njot for mig ocksa hoppas jag! Sjong han mycket julsanger?? Nar han sjunger "Halleluja" ryser jag ....underbart!

ÅSA sa...

Klart att jag gjorde Caroline..."thats what (blog) friends are for" :O

Han sjöng alla klassiska julsånger och en hel del eget material...såååå fin...två timmar höll han på...Har köpt två skivor av honom idag :)

Caroline sa...

Harligt! Tackar tackar! Nan gang hoppas jag att vi hinner hem for att se en av hans konserter!

ÅSA sa...

Du som har skrivit att du verkligen lyssnar på honom måste ju se honom live...det var värt allt! Kram