tisdag 29 december 2009

JULGRIS I HUSET...

...ÅRET RUNT!!!

Ja, nog känns det som att vi får dras med det... Om ni undrar vad jag syftar på så är det mej själv...känner mej som värsta julgrisen efter den här julen, pust. Har precis ätit julmat för sista gången i år...Nu åker sista biten av skinkan in i frysen och får i bästa fall serveras i pyttipanna nästa gång...

Vadan denna tunga mat till jul...Börjar fundera på om vi kanske ska ta och ändra traditionerna till lite mer lättsmält mat nästa år...Förra året när vi var i Thailand så var det grillad fisk och lite potatis på julafton, alldeles lagom...inga extra kilon fick följa med när man gick in i ett nytt år...Men, men, nu är det som det är och på torsdag är det ju självaste nyårsafton då det blir stort Party. 15 vuxna och 13 barn...kan inte bli annat än livat... Sen kanske man kan börja det nya året med lite nyttiga vanor igen...Just det ja...vi ska ju ha övernattande gäster lördag till söndag...hrm...det blir knepigt... Men sen kanske vi kan börja tänka på kosten :)

Imorgon ska jag jobba och sen ska jag vara ledig till och med den 10:e januari...lovely!!! Umgås med barnen, läsa, träna, träffa lite vänner....och så blogga förstås!

Må så gott kära vänner!!!

Inga kommentarer: