måndag 14 december 2009

ETT ÅR HAR GÅTT...

...SEDAN VI OCH FAMILJEN F ÅKTE TILL THAILAND! 3½ HÄRLIGA VECKOR HADE VI I PARADISET...


Landvetter morgonen den 14:e december 2008!!!


Longtail båtarna vid Railey Beach...


Solnedgång vid Klong Dao Beach, Koh Lanta...


Nyårsafton 2008...heldagsutflykt till Maya Beach och Phi Phi Island...

Hur 17 kan ett år gå så fort??? Känner att det är dags att börja samla till en ny långresa...först ska vi förstås hinna med att hälsa på söstra min med familj i Philadelphia!!!

7 kommentarer:

Sofia sa...

Det ser härligt ut. Det är 16 år sedan jag var där sist... *snyft*

Mina dagar sa...

Men såååå lyxigt!! 3 1/2 vecka Ååååh!!
Känns som en dröm!

Philadelphia låter ju inte heller fel!

Vi fick också lite snö igår dottern gjorde precis som dina barn. På med varma kläder i ett huj. Sopade ihop snön till en hög och fick ihop till två fina snölycktor som vi satte värmeljus i = glädje!

Så härligt att dom släpper loss i kyrkan! Så ska det ju vara!

Vilka fina barn du har! KUl att dom lussade för er!
Ha det så bra!
/Eva

Xini Björnmamman Does Thailand sa...

Visst är Thailand ett underbart land! Vilka fina bilder från öarna, du visar.
Ha en fin dag!
Xini Björnmamman

milla-andante sa...

Åhhhh.... nästan farligt att titta på dessa bilder nu när det är som mörkast här... Tur att det är lite julledigt med mys i alla fall!
Philadelphia är ju ingen kort resa heller...:) Så kul!!!
Ha det gott denna sista jobbvecka!
Kram

ÅSA sa...

Hallå Sofia...då skulle du inte känt igen dej...Kompisarna var där för tyå 12 år sedan och det är inte alls så exotiskt som förr...stort badland i vattnet vid Phi Phi tex...parasoller på hela stranden... Men väldigt skönt och fint ändå :)

Eva...antar att ni har fått massor av snö idag...här är ingenting :( Thailand var kanon, den julen jag har varit minst stressad...

Ska bli kul att åka till Philly, har aldrig varit i USA...Kram

Björnmamman, ja det blev nog 800 bilder totalt...allt var fint på plats men när man kommer hem så är det plötsligt ännu finare...Ska genast skutta över till dej

Milla...nedräkningen har börjat...jobbar fyra dagar till...sen jobbar jag mellandagarna och är ledig resten till skolan börjar ahhhhh....lovely! Philadelphia ska bli spännande, vi måste bara bestämma när vi ska dit...får höra med söstra min! Kram

Nattsyrran sa...

Åh, så härliga bilder. Jag funderar också på att samla till något långt bort... Var senast i Brasilien men det var 3 år sedan. Sen har det blivit "långresa i hemlandet, Sverige. Nämligen till Abisko vilket också är ett fantastiskt resmål om man gillar skidor och vinter förstås. Det var urhäftigt!!!
Min barndomskamrat bor också i Philadelphia, i Amber. Jag var där för måååånga år sedan och det var häftigt!!
Må gott i snöyran=)

ÅSA sa...

Nattsyrran...Brasilien..ska vara väldigt fint, men kanske lite "lyxigare" än Thailand?!? Ja du , man är ganska dålig på att semestra i Sverige, konstigt egentligen! VAd det gäller Philadelphia så ska det bli kul att hälsa på dem...Anna har ju kolla på läget där nu så då har vi egen guide! :) Har tyvärr inte så mycket snö i Götet!!!