måndag 30 november 2009

VAD TÄNKTE JAG PÅ...

...NÄR JAG KÖPTE JULKLAPPAR TILL SÖSTRA MIN MED FAMILJ I AMERIKAT???

Det är bråda tider att skicka iväg julklapparna till USA om de ska få dem till jul. Så idag tömde jag kassen och skulle ägna mej åt att slå in julklapparna...Hrm....lite för många och tunga paket kanske...men inte 17 kan man bara tänka på att det ska vara praktiskt att posta paketen.

I så fall får brevet vara högst 3cm på höjden, typ 25 cm på längden och hur kul är det??? Ett gäng silkestrosor till söstra min av dyr kvalisort så blir det riktigt billigt porto. En fin dyr penna till svågern kanske ... Nä, det hade ju faktiskt inte varit så kul så nu hoppas jag att paketen kommer fram som de ska och att de går hem hos mottagarna :)

På fredag ska jag och David gå och julshoppa tillsammans. Det var en tradition som vi hade förr i tiden men som tyvärr glömts bort...så i år återinför vi denna tradition. Först en lunch på stan så vi får lite energi att springa runt i affärer. Sen brukar det ju vara varmt och tröttsamt så därefter får det nog bli någon svalkande dryck på något mysigt ställe innan vi åker hemåt på kvällen igen. Längtar, längtar, längtar...

6 kommentarer:

Caroline sa...

Blev det dyrt att skicka julklapparna forresten?..glomde fraga!

Caroline sa...

Later som en mysig dag ni har framfor er! Det ska nog jag o mannen ocksa gora...alltid kul!

Klara sa...

Hihi! Ha det så kul med David! ;D

ÅSA sa...

Caroline...tänk att få julshoppa i NY...avis blir man ju. Du jag har inte postat paketen ännu...ska försöka se vad som är smidigast, ett jätte bamse kuvert eller flera små...När åker ni hem?

Caroline sa...

Vi siktar in pa den 17e....men insag nu att de biljetterna jag hade ett oga pa inte fanns langre! Nu far jag borja om....well well!

Caroline sa...

Hejsan!Vi aker hem den 16e december o stannar i hela 3 veckor! Ska bli alldeles underbart!