måndag 12 oktober 2009

SUCH A ...

...BEAUTIFUL DAY!!!

Måndag morgon, kanske inte den roligaste morgonen i veckan...Men när jag väl kom ut till bilen så sken solen från en klarblå himmel, termometern stod på 7 grader...härligt uppvaknande.

Väl framme på jobbet välkomnades jag av flera kollegor som undrade om jag mådde bättre och påpekade vilken"fantastisk" insändare jag skrivit!

Ja, behöver jag berätta att jag blev glad. Jag gick in på mitt rum och loggade in i datorn, öppnade min inkorg som lös röd...Men vet ni, jag hade fått flera mail från folk som ville tacka för mitt bäriga inlägg...Ett fint mail från en kvinna jag inte känner som skrev att det var en jätte bra insändare och att den betydde mycket för alla som jobbar inom den offentliga vården...längre ner i mailet såg jag att hon var verksamhetschef på en vårdcentral i Bohus.Kul - Absolut!!!

När jag sen gick för att hämta posten så låg där, förutom en massa remisser på nya patienter, ett rött kuvert, skrivet med handstil...I kuvertet låg ett fint kort med ett stort hjärta på och en gullig hälsning från en före detta patient som också ville tacka för en fin insändare...Blir man rörd , eller blir man rörd...Det var genast mycket roligare att jobba :)

På eftermiddagen var David och jag hos arkitekten...oj så kul. När vi satt där så visade det sig att et är han som har ritat ett av mina favorithus...tror bestämt att jag har lagt bild på det på bloggen någon gång...Kan det vara ödet som har fört mig till honom :)

SÅ, nu har vi skrivit på ett, förmodligen svindyrt, kontrakt med arkitekten (har i och för sig ingen aning om vad sådana kostar, men det viktiga är att det är någon bra...), om fyra veckor dimper det ner lite olika förslag i brevlådan, sen ska vi åter träffas och gå igenom hur vi vill ha det. Därefter ansöka om bygglov och börja leta efter hantverkare.....

Just nu känns livet bra härligt!!!

Nu ska jag och Astrid gå en liten runda tillsammans och tjejsnacka lite! :)

3 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Vilken bra dag! Härligt!

milla-andante sa...

Vilka spännande dagar med arkitektmöte och allt!!
Så kul också med mottagandet på jobbet och att du får den uppskattning du är värd för insändaren!! Toppen!!
Bra också att det nu finns svart på vitt att shopping hjälper mot det mesta! MOT ULLARED!!!
Kram

Caroline sa...

Nej va kul....jag blir saaaaaaa nyfiken pa vad ni har for planer!!!