torsdag 8 oktober 2009

PÅ BÄTTRINGSVÄGEN...

...ÄR JAG...TROR JAG I ALLA FALL!!!

Ja, idag har jag inte legat riktigt lika mycket som de andra dagarna. Jag har roat mej med att sätta in en massa annonser i GP, skulle vara kul om vi kunde bli av med lite av sakerna.

Jag satt just och tänkte att oj va mycket kul saker vi har att se fram emot nu...

På måndag ska jag och David träffa arkitekten...super spännande att se vad han har att säga och vad han tror att det kan kosta att bygga ut.

Nästa helg ska vi ha gäster...

På höstlovet ska barnen och jag ta tåget ner till Malmö och möta mina föräldrar. Sen blir det lite shopping och lite lunch på stan innan vi åker upp till Blekinge tillsammans där vi planerar att stanna några dagar.

I mitten av november är vi bjudna till Varbergs Gästis med familjen T...vilken lyx att bo på hotell, äta god frukost, fin middag och kunna få lite välbehövd massage...

Till advent kommer familjen Ö upp från Malmö för att besöka oss...alltid lika kul när vi ses.

Den 11/12 ska jag och två kompisar gå på Peter Jöback..."Jul, jul, strålande jul...."

Veckan där på ska hela familjen gå på Jultraditon på Göteborgs Operan...

Sen är det jul med allt vad det innebär...

Har ni några kul saker inplanerade???

3 kommentarer:

Caroline sa...

Oj....det var planer det! Harligt! "Varbergs Gastis....ar det kurorten eller?? Nog for att det finns med hotell an den....men den ar den anda jag vet om!:)

ÅSA sa...

Ja, det gäller ju att "smycka" livet :) Nä, Gästis är inte samma som kurorten...nog lite enklare tror jag, men ett gammalt mysigt ställe tydligen...Trevlig helg! Kram

Peter Jöback & Roxy Recordings sa...

Hej!
Vi har läst att du gillar Peter Jöback och har köpt biljetter till en av hans magiska julkonserter!

Vill du träffa honom i samband med det? Vinn en helkväll med meet 'n' greet, fler biljetter och resan dit betald! Läs mer på www.peterjoback.com.

(Ps. Din röst behövs! "Sing" behöver en puff uppåt på Tracks där den nu ligger på 17:e plats. Gör din röst hörd före måndag kl. 14.00 på; www.sr.se/cgi-bin/p3/tracks/index.asp?taskid=1 Ds.)

Mvh Peter Jöback & Roxy Recordings