onsdag 27 maj 2009

Vad jag har gjort idag???

Måste säga att jag har hunnit med ganska mycket idag!

Fick ett återbud på morgonen och tack vare en snäll kollega så fick jag hennes massagetid (vi har massör som kommer till oss på jobbet) så tog hon en annan tid som inte var uppbokad.

Massören tryckte på ömma punkter på ryggen, tryckte sen på fötterna, huvudet, knäna och sen ryggen igen...Förstår inte hur det gick till men de ömma punkterna försvann. Därefter fick jag mej en omgång....axlarna och ryggen knådades och 30 minuter senare var jag helt omtumlad. Totalt snurrig i bollen, gick jag på ostadiga ben till mitt rum, undrar vad patienterna tänkte som såg mej helt rufsig i håret och röd om kinderna! :)

När jag slutade klockan 13 så åkte jag och hämtade barnen, sen bar det av till Toy´s R US för att köpa presenter till de två kalasen Fabian ska på i helgen. Därefter inhandlades det sushi och sen en sväng inom mataffären här hemma.

Det skulle ju kunna räcka så...Väl hemma gick jag igång och städade bottenvåningen, putsade dörrarna, dammade högt och lågt, vädrade genom hela huset...Samtidigt har tvättmaskinen gått varm (finns inget bättre väder att tvätta i än en dag som denna då det är storm...)

Nu sitter jag här i ett skinande rent hus (i alla fall bottenvåningen- överlåter ovanvåningen till DAVID!!!), fullt av tvätt på torkställningen och inte nog med det...har precis relaxat lite på spikmattan!

Väntar på att maken ska komma hem så vi kan hugga in på sushin! Slurp!

Vad har ni andra gjort idag???

2 kommentarer:

Caroline sa...

Ehhh....pratat med systern pa Yahoo. Kollat mail,skickat mail, betalt rakningar, kollat biljtetter till Sverige o Ecuador,stadat kattladan,o just nu varmer jag mat.Igar fick jag mig ocksa en omgang....i kickboxing...sa jag kanner mig mor o go idag.
Njut av sushin for mig ocksa!!Kram!

Anonym sa...

Tror det är dags att beställa en massagetid.

Kram
M