söndag 26 april 2009

Astrids födelsedag...

....har ni inte hört mycket om!!!

Vi har haft fullt upp sedan mina föräldrar anlände i torsdags...måste ju dock uppdatera bloggen, inte sant?!?

Om vi då tar och börjar med Astrids födelsedag så startade vi dagen med frukost på sängen och skönsång...


Astrid får en grattiskram av lillebror...

Av alla fina och vissa lite dyrare presenter så var det denna tuggummimaskin som lockade fram det största leendet! Inköpt för 30:- på ÖB...nästa år blir det nog några stycken sådana istället :)

Fabian åt också frukost på sängen...mmmmmm....smaskens....När David och jag la oss på kvällen så blev det peeling i lakanen...en hel del smulor :)


På kvällen kom även farmor och farfar på besök. Vilket underbart väder att fylla år i!


Mormor undrar vad det kan vara i paketet som Astrid just öppnar...


Morfar är också nyfiken...

Astrid har blivit så stor nu så att hon själv läser grattiskorten!


Vad passar väl bättre en "sommardag" som denna än att bjuda på en läskande strawberry daiquiri??? Lite stark tyckte de, men inte en droppe kvar i glasen... :D

Sen blev det lite blandat grillat, helstekta delikatesspotatis, sallad, foccatiabröd och en ädelostsås....lika gott som det låter!
Astrid hade bestämt all mat denna dag och även vilken tårta vi skulle ha. Marängbottnar med hallon, glass och grädde och sen färska jordgubbar på toppen!
Vi satt ute på altanen med filtar och hade det mysigt fram tills halv tio då vi gick in i värmen...tror aldrig att vi har suttit ute så länge, så tidigt på säsongen! Behöver nog inte säga att vi hade en toppen härlig dag!!!

4 kommentarer:

Klara sa...

Så härligt det ser ut! Med alla jordgubbar, presenter, mor och far föräldrar, och att ni satt ute så sent på kvällen! :) Nu när jag sitter här i 30 grader och läser ditt inlägg, och har precis läst om betyg på svenska glassar (hihi), så känns det som att sommaren är på väg! :D

ÅSA sa...

Klara...vi saknade er!!! Vilka nya glassar kommer...verkar där vara något gott???

Västmanländskan sa...

Vilken härlig födelsedag!

Klara sa...

Det fanns en ny Dumleglass, som verkade god ... Den har kanske redan kommit till er?? Jag ska iallafall smaka den i sommar! :P