söndag 30 november 2008

Vilken trevlig kväll...

...vi hade igår!!!

Vi kom till Hästevik vid tre tiden och då bjöds det på hemmagjord glögg, pepparkakor med ädelost och dadlar inlindade i bacon... Cecilia (frun i huset) är en sådan där piffig pysslare så det var så många fina arrangemang med både lyktor, hyacinter och annan grönska... Kom genast i stämning...

Eftersom det var ett par månader sedan vi sågs senast fanns det mycket att prata om, tiden flög iväg och sen var det dags för middag!

Det var premiär för mej att äta lutfisk...ja där trodde ni att det var med senapssås men nix... Lutfisk, potatis, bacon, ärtskidor och ...champagnesås! Oh, det var det godaste såsen jag ätit! Lutfisk smakade ju inte så mycket i sig men tillbehöver satte knorr på det hela så det får bli 5 fyrar!!!
Jag och min bordsherre!

David med frun i huset!Gustaf och Fabian kollar lite på TV, börjar se trötta ut...


Fredman omgärdad av en hel barnaskara!

Titta vilken fin julklapp jag fick mamma!


Lycklig Maja! En riktig fullträff med julBratz! Maja hade tydligen önskat sig en sådan...Bingo!Astrid och Maja myser lite i soffan, det är jobbigt att busa!


3 kommentarer:

S O F I A sa...

Halloj! :) Tack för Awarden! Jag blev superglad! Jag var ute igår och kom i säng klockan 03:30 (!) så jag vaknade nyss ;) Nu ska hör städas och ställas fram stakar för glatta livet. Kram på dig!

ÅSA sa...

Låter som att du hade kul igår kväll i alla fall :) Njut nu av nomineringen :)

Caroline sa...

Tack for nomineringen....jag har nominerat dig! Vet inte om de funkar sa....men sa blev det iallafall! Kram...ha en skon sondag!