söndag 23 november 2008

Undrar ni hur det går...

...med köket???

Målarna förklarade arbetet avslutat i fredags ...

När vi kom hem var det väldigt mörkt ute så då såg allt jätte fint ut.

I dagsljuset igår såg vi massa skavanker... Alla fogar de hade spacklat lös igenom, på fondväggen kunde man se vit färg skymta fram här och där...vissa golvlister hade det droppat färg på... Trist! Inte värt de 13600:- som de vill debitera!

MEN jag är inte den som är den, skrev till han som äger målarfirman igår kväll, så när han öppnar sin inkorg imorgon så blir han nog inte så glad. Enligt offerten skulle allt målas två gånger men det har bara målats en gång...

Så nu får de komma hit och skydda golv och lister på nytt och inte 17 tänker jag släpa undan allt utan det får de göra själva... Våga bråka med Åsa...NIX!

Fortsättning följer...

6 kommentarer:

Johanna sa...

Vad dåligt, men så är det med hantverkare. När vi gjorde om köket så gjorde de både fel och sket i att sätta upp den sista listen. Så jag sket i att betala allt. behöll ungefär 25000 och skrev ett brev att jag inte tänkte betala förrän de hade gjort ett okej jobb. De hörde aldrig av sig. Pappa satte upp listen på en timme och felet var så minimalt att det inte stör. Och jag fick behålla mina 25000 kr. Helt okej trots allt. Men hantverkare tror att de kan göra precis vad de vill och hur de vill. Så sätt hårt mot hårt.

ÅSA sa...

Wow...25000:- inte illa...undrar bara vad det är för fel på dem??? När vi byggde huset så var det också slarviga och knepiga hantverkare, vi betalade inte heller hela slutsumman eftersom det struntade i att fixa till det...dock inga 25000:- men ändå... Jag som var så glad över mitt nya kök... Bilder kommer när det är klart, hoppas ganska så snart för jag vill ha julfint nästa helg :)

Caroline sa...

Upp till kamp..!

Klara sa...

Ojj, vad dumt! 13600 för dålig målning!? Rena rama rånet! :(

Anonym sa...

Bra, stå på dig Åsa!
M

ÅSA sa...

Tack hörre ni ni! :)