söndag 16 november 2008

Tung i huvudet idag???

...nej inte mer än vanligt! :D

Kom inte i säng förrän närmare halv två igår...det är sent för en kvällstrött person som jag. Gästerna kom ju vid tre tiden så ni förstår så kul vi hade...

MEN (där kom den igen) inte ska man väl sova bort dagen... Uppe med tuppen, (alla tuppar kan väl inte gå upp klockan sju?!?) fixade en härlig söndagsfrukost till familjen...börjar man dagen bra så brukar också resten av dagen bli bra!

Sen åkte jag, David och Fabian iväg och kollade färg till köket. Det är nu klart att vi får hälften av kostnaden för "renovering" av köket från OBH-Nordica, resterande belopp står Länsförsäkringar för, förutom självrisken förstås. Det ska bli SÅ kul att få ett nymålat kök!

Nu återstår bara att göra rätt val! Vi ska ha vitt överallt förutom en vägg som vi ska ha som fondvägg. Vi står i valet och kvalet mellan "Sandsten" eller "Mussla"...båda färgerna går åt "nougat" hållet... Sandsten är lite ljusare och Mussla mörkare... Mussla låter ju verkligen som en färg som kan passa i köket... Personligen är jag inte så förtjust över att äta musslor men på väggen kan det väl gå bra!

Nu ringde telefonen just och det vara Fabians lilla väninna som ville leka... Fabian var fullt upptagen med att boxas på Nintendo Wii och brukar vanligtvis inte pausa mitt i ett spel men nu, nu gick det bra! Det är kärlek det...

6 kommentarer:

anna of sweden sa...

Hälsa Fabian och gratulera till lilla kärleken.

Och lycka till med val av färg. Det är INTE lätt.

Den starkaste färgen håller jag på - trots att jag inte sett någon av färgerna! :)

ÅSA sa...

Eftersom vi inte är så händiga så kan vi inte gärna göra om det bara för att vi inte är nöjda...lutar ändå åt mussla...

Johanna sa...

Vad har hänt med ert kök eftersom ni får det av försäkringbolaget och OBH Nordica?

ÅSA sa...

Ja du Johanna det var en oljepump som exploderade full med olja i...står under inlägget Explosion i köket fr. 26/4...tur i oturen :)

Mira sa...

Hej, jag ville oxå fråga om vad johanna frågade... Tur i oturen var det verkligen! Vad fin Thaiafton ni hade. Vi åt oxå grön curry paste med lax i går. Min bror var nyss i Thailand och hade köpt oss grön curry. Det är gott! Ha en trevlig vecka!

ÅSA sa...

Eftersom vi är så trötta på våra tapeter i köket ska det bli extra skönt att få det ommålat :) Aha...det är kryddor vi ska köpa med hem från Thailand... Ha en trevlig vecka själv!