tisdag 18 november 2008

18:51

PIIIIIP!!!

Nu får det räcka med bloggfri tid... det måste finnas andra sätt att undvika att gå in i väggen på...

Vad tror ni om en promenad??? Har precis gått en tur i mörkret med David...härligt! (ha, ha, ha...upptäckte just hur lustigt det lät...skulle kunna tro att vi har släkt ner och vandrat runt i huset tillsammans...men det förstod ni väl att vi hade...hrm..inte hade menar jag ju. Vi gick givetvis en promenad i det sköna höstvädret)

Nu håller David dessutom på och installerar MIN älskade dator...vad jag har saknat den!

Får skylla på att det inte finns så mycket mer att göra nu när hela huset är upp och ner...två stora matbord i vardagsrummet, tolv matstolar, soffa, tv, två vitrinskåp...Övermöblerat...nä inte alls...

Vem vet kanske det finns något nytt att dokumentera från köket imorgon...skulle vara kul att fånga målarna på en bild...skulle väl framstå som en idiot om jag bad att få fotografera dem, tihi...

Tuddeluuu...

4 kommentarer:

zinkbaljan sa...

Hallojsan!!! ..hm jag har faktiskt inte gjort egen glögg så jag är evigt tacksam att du har ett recept i din blogg...så jag ska kolla på det NU! ;)
kramisar

zinkbaljan sa...

...jag igen!! Hi
du var har du receptet på glöggen? Sedan kom jag på, jag har nog ett recept som jag inte har provat, men jag lägger ut det på bloggen framöver. Ska bara se vart jag har det!!
Kram

anna of sweden sa...

Jag följer!
Jag var först! :)

ÅSA sa...

Zinkbaljan, kolla under den 31/10, lycka till :)

Anna, visst är det kul, hoppas på fler bloggintresserade men DU var först! :D