tisdag 30 september 2008

Idag...

... inget att rapportera!

Har haft super mycket att göra på jobbet idag, sen åka och hämta barnen, till apoteket och hämtat ut Fabians astmamediciner och nu hemma! Skulle varit väldigt skönt att bara sätta sig ner på rumpen men icke sa nicke...

Måste verkligen röja, all helgens tvätt skriker efter att få komma in i garderoben, gästtäcken och kuddar måste plockas undan, tvätta lite kläder, vika tvätt, laga mat...har alla det så hektiskt? Jag förstår inte hur folk hinner jobba heltid...då hade jag fått vara uppe hela nätterna och fejat!

Dessutom håller Fabian på och frågar när vi ska spela fotboll tillsammans. Jag har nämligen berättat att jag spelade fotboll när jag var liten, var dock lite för rädd för bollen, men det har jag ju så klart inte sagt. Nu vill han att jag ska visa honom vad jag kan....är det inte bättre att låta honom tro att han har en mamma som är duktig på att "latja fotboll".

Idag känner jag att jag har varit duktig och åtgärdat saker på åtgärda listan som har vuxit sig allt för stor. Hämtat Fabians mediciner som var helt slut, bokat läkartid till honom och imorgon ska jag själv till doktorn och visa upp svullnaden på min handled som inte försvinner. Lite nervöst är det allt...måtte det inte vara något farligt. Håll alla tummar och tår ni kan!

Nä, nu får jag väl ta tag i alla de där måstena, de försvinner ju inte av sig själv!

Ha en underbara tisdag eftermiddag och kväll!

2 kommentarer:

anna of sweden sa...

Ha en skön kväll du också! Och jag lovar att hålla både tummar och tår!!! Kram!

ÅSA sa...

Tack, känns som att det behövs...