lördag 2 augusti 2008

2 veckors semester kvar!

Oj vad tiden går fort när man är ledig...har nu haft tre helt underbara semesterveckor med massor av sol, bad och utflykter, kan absolut inte klaga!

Bröllopsdagen som ägde rum i torsdags blev inte riktigt som vi tänkt oss... Vi tog våra barn samt syskonbarnen med på en liten båttur till Sölvesborg. Vanligtvis blåser det ganska rejält på Östersjön men just denna dagen var det helt vindstilla. Vi njöt av båtturen och när vi sen närmade oss Sölvesborg så började motorn att gå ojämnt. David trodde att det berodde på att bensinen höll på att ta slut men tyvärr blev det inte bättre trots att vi bytte till ny tank.

Så var det med det...vi fick en liten stadstur i Sölvesborg och sen avslutade vi med en "liten" kulglass, två kulor blev istället fyra kulor...smaskigt men lite väl mättande.

Barnen blev hämtade av min svåger och sen åkte jag och David hem med båten...på trailer alltså :)

Picknicken som vi skulle haft med båten på kvällen blev det inte så mycket med. Vi gick istället ut och åt på en av byns mysiga restauranger som har stor uteservering mitt på stranden. Kvällen till ära uppträdde ett coverband som hade "'Romantiska sånger" som tema och JA, kvällen blev riktigt romantisk! Tack David för att du finns :)

Inga kommentarer: