lördag 10 maj 2008

Sminkös!

Grannen Agneta ska på bröllop idag och undrade om jag kunde sminka henne innan? Hjälp, det är ju en sak att sminka sig själv men att sminka någon annan! Kunde inte annat än att svara JA!

En stund innan jag gick in till dem så kommer Astrid och säger att Agneta undrar om jag kan sminka hennes mamma Berit också! Nu la dem ribban lite väl högt, så duktig är jag ju inte. Min meritlista består av en kvällskurs på Face Stockholm och en timmes sminkning på Make Up Store!

Kändes taskigt att säga nej men skulle jag klara det? Jag packade ihop min sminkväska och begav mig av till dem! De bestämde att jag skulle börja med Berit. Berit fick lite fin bas på kinderna och sen la jag på ögonskuggor i naturfärger (brunt för er som inte är så insatta). Måste säga att jag kände mej himla stolt för det blev faktiskt jätte fint! Berits barnbarn Elin sa sen "mormor, nu ser du ut som 60!" Bättre betyg än så kunde jag ju knappast få eftersom Berit faktiskt är 78 år. Dessutom sägs det ju att barn är ärliga!

Sen var det då Agnetas tur, där blev det lite mer skuggor och hon blev en riktig pingla när allt var klart! Blev dock lite nervös när hon berättade att hon skulle åka till sin frisör nu och få håret uppsatt. Låter kanske inte så farligt , men sen berättade hon att frisören även är sminkös och att han tidigare jobbat med att sminka bland annat After Dark! Ser med spänning fram emot eventuella kommentarer från honom! :)

3 kommentarer:

Syrran sa...

Men du är ju jätteduktig! Får nog ta en lektion i sommar.

Kan man inte få se något bildbevis på Berit & Agneta?

ÅSA sa...

Grejjen är den att jag ville ta före och efter bilder men de ville inte ställa upp :( Sminkar gärna dej i sommar, men du är fin som du är :)

syrran sa...

Före och efter borde varit ett krav från din sida! ;)