onsdag 23 april 2008

Strejkdag 3!

Idag var mitt pass klockan 8:00-12:00, fatta att det är jobbigt att stå vakt så länge! Hade det inte varit för solen så hade det varit förfärligt, men vad gör man inte för att höja lönen?!?

Efter tre dagar så har vi fått "stamkunder", tror att det är 4-5 personer som kommer ner till oss varje dag och pratar lite om ditten och datten. Ganska mysigt faktiskt! Så fort det gäller sjukvård så hänvisas de in på den öde vårdcentralen.

Personalen är himla gullig och kommer ut och ser hur vi har det! Idag berättade Johanna (en trogen läsare av bloggen :) att hon hade cyklat mot rött och åkt fast av polisen. Denna spännande upplevelse kostade henne 1500:-, har man höjt polislönerna så mycket? När jag åkte fast för att cykla på trottoaren i Köpenhamn så kostade det 200:-

Hur som helst, polismannen hade tagit med henne till polisstationen och där hade hon fått en jätte fräck cykelhjälm. Dyr hjälm det där!!! Johanna var trots allt inte så ledsen för det hade tydligen varit en snygg (!!!) polisman. Även jag gillar män i uniform! Även Preems! :)

Inga kommentarer: